dagens

 

Överst till vänster:

Just nu. Har precis checkat in på ett rum på Gammelgården i Sälen. Solen skiner och fjället väntar. Det gör också en middag. Tur att det är ljust länge om kvällarna!

Överst till höger:

Frukost i bilen på vägen upp. Nyttigheter från Blueberry Lifestyle. Åts på en parkeringsplats vid Shell i Upplands Väsby. Några mil norröver är utsikten mer magisk. När man kör över krönet vid porten till Siljan alltså: aaaaaah!

Nederst till vänster:

Jag startade morgonen med Speedo och en simträff med Josefin Lillhage. Jag återkommer till det!

Nederst till höger:

Egentligen är det här en gårdagens. Klockslag cirka 05.15. Min dag startade ungefär vid samma tid idag. Dessutom var jag tidig båda dagarna och spenderade en kvart i soffan görandes ingenting. Tidiga morgnar kanske är något för mig ändå?

Vill ni ha koll på vad jag pysslar med om dagarna så hittar ni mig på @sararonne på Instagram. Bilderna kommer därifrån!

 

0