Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nu gör vi det!

Hösten sägs vara den bästa tiden för träning men vi skiter i det för nu är det sommar och som vi har längtat! När vi frös fötterna av oss i vintras var det dagar som dessa vi drömde om. När vintermörkret sänkte oss var det sommarljus vid längtade efter. Istället för adventsstakar i fönstret skiner en sommarsol om kvällarna. Nu gör vi den här sommaren!

Ja men hur då, kanske du undrar? Såhär tänker jag:

I sommar väcker jag solen med morgonjogg och dricker frukostkaffet i lugn och ro. Jag läser en bok med träningsvärk i benen. Jag cyklar snabbare än myggen och jag svettas i linne. Jag skrattar med barnen och jag äter jordgubbstårta i gräset. Den där skidbacken som grönskar bjuder in till pulshöjande intervaller och är det brant räcker det med att gå. Jag ligger i gräset och räknar till 100 när jag gör plankan och jag grillar med vännerna om kvällarna. Regnar det så andas jag bättre när löpningen blir jobbig. Jag tar med mig grannen på träningspasset och träffar bästa kompisen över en promenad. Och en latte efteråt för vi har så mycket att prata om. Jag äter jordgubbar och får aldrig nog och jag låter parken bli mitt hemmagym när barnen gått och lagt sig för kvällen. Kanske simmar jag i en sjö. Jag lockas av tanken på ett dopp efter ett löppass i kvällssol och jag tänker att dagarna är långa och lediga och mina att fylla med precis så mycket sommar jag vill!

Oavsett vad du vill göra av din sommar – nu gör vi det!

PS. Vill du ha sommartips att fylla dina dagar med? Leta upp Träningsglädje TALKS i din podspelare och lyssna på senaste avsnittet!

halmstad östra 3

halmstad östra 5

halmstad östra 8

intersport samarbete

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger