Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sommarsolståndet

Ni som läst min blogg vet att jag alltid firar sommarsolståndet med midnattslöpning. Sommarsolståndet markerar brytpunkten då natten är som allra kortast och i år infaller det den 21 juni (strax efter klockan 05.00 på morgonen). Typ precis alldeles nyss alltså. Förra året sprang jag en midnattsrunda på Östra stranden i Halmstad precis som jag gjorde mitt första firarår (2009), 2011 var jag på en annan strand – Ringenäs i Halmstad och 2010 ”firade” jag i Varberg, också då med utsikt över havet. I år firar jag med storslaget lopp under midnattssol här i Tromsø – starten går kl 22.30 nu på lördag. Tills startskottet smäller roar vi oss med annat här i ljuset – denna midsommaraftonsdag. Många härliga sommarhälsningar till er!

Tromsø 125 Sommarøy

Tromsø 126 Sommarøy

Tromsø 130 Sommarøy

Tromsø 128 Sommarøy

Ungefär så nära Grabben någonsin kommit ett midsommardopp! Jag tror det var lite kallt…

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar minen på sista bilden! Jag lär aldrig komma närmare ett midsommardopp jag heller, men sommarsolståndet firar jag traditionsenligt med cykling efter att du inspirerade mig med idén för en massa år sen!

    Anna (orka mera) 2013-06-22 07:51:54 http://piggelina.se
    Svara
  • Hehe, det ser faktiskt rätt kallt ut. Men naturen… åh.

    Minatraningstajts 2013-06-21 17:58:20 http://Minatraningstajts.wordpress.com
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk