Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Argan oil

Hetaste oljan just nu? Arganolja! Man kan tydligen äta den (sänker kolestrolet och sägs motverka cancer till exempel) men även använda på huden. Tydligen ska den vara rik på vitamin E och lugna irriterad hud. För några veckor sedan fick jag hårprodukter från DermOrganic med arganolja. Strax efter det fick jag en bodylotion från mina f.d. arbetskollegor. Den innehöll – tadaa – arganolja och kommer från Kiehls. Dofterna är lugna och harmoniska och påminner lite om spa. Håret blir mjukt och glansigt och huden mjuk och len utan att bli sådär bodylotionkladdig som jag ogillar. Bra grejer att hålla utkik efter om du är på jakt efter produkter att skämma bort dig med.

PS. Det blir inga fler produktinlägg nu på ett tag. Jag är på ett plan på väg till Oslo just nu. Mycket Norge utlovas. Jag har höga förväntningar!

argan oil 1

argan oil kiehls

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Den här har jag sett förut, men nu blir jag sugen på att testa. Ännu mer sugen på att läsa om Norge dock. Like!

  Minatraningstajts 2013-06-20 10:17:25 http://Minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Titta extra noga på min nya hårolja som blivit favoriten, och visst innehöll den också arganolja! Men det är förstås skillnad på olika varianter, för min känns inte alls naturlig, doftar ganska starkt av kemikalier. Men fungerar gör den! Jag borde testa på schampoot också!

  Lina 2013-06-20 08:22:21 http://www.linabjorkskog.com/
  Svara
 • Jag har också det schampot. Köpte det för 1a gången sist jag var hos frissan.

  foodclean 2013-06-20 07:25:12 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Helena: jag med!

  Nellie: massor med rapporter kommer!

  Annie: ja, gammalt är det ju – men det har ju inte snackats så mycket om det.

  admin 2013-06-19 22:46:06
  Svara
 • Just nu? 🙂 gammal som gatan. Bra massageolja också ! används mycket i Marocko och sant är mkt spaig! Ha det bäst i Norge!!!

  Svara
 • Oj, här har det varit full aktivitet! 🙂 Arganolja låter intressant och går helt i linje med min intällning till skönhetprodukter. Ha det bra i Norge! Jag ser fram emot rapport därifrån…

  Nellie 2013-06-19 19:56:48 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Har också produkterna från DermOrganic – älskar dem!!!

  Helena 2013-06-19 11:43:58 http://www.healthbyhelena.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger