Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hallon

Eftersom alla går bananas på jordgubbar just nu så kontrar jag med hallon! Eller, för att vara ärlig så var hallon det enda som fanns på Daglivs när jag gick dit imorse efter en härlig solskenspromenad med den här Katten på tidig morgonkvist.

Vissa människor ger så mycket energi att det räcker för en hel dag – nyss nämnda katt inräknad! Det är dem man ska omge sig med. Allting i livet blir liksom möjligt då. Min mamma är en sådan person. Förmodligen är det därför jag är som jag är. Min pappa är också en sådan person, fast på ett lite mer strukturerat sätt tror jag. När jag ser på min vänskapskrets och chefer jag trivts riktigt bra med, så är de faktiskt doers allihopa, och har förmågan att inte låta sig begränsas i tanken. Sådant inspirerar mig.

hallon

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tycker det kvittar vilka bär man har, alla är så sjukt goda ju! 🙂 Även om björnbär är det bästa som finns

  annie 2013-06-18 11:13:35 http://anniecamber.blogg.se
  Svara
 • hej! Lyssande precis pa dina 10 sommartips i podden, kul! Det var bra tips att och som fick mig att se nya môjligheter i vardagen! Ha en hârlig sommar!

  Susanna 2013-06-18 09:21:05
  Svara
 • Åh, hallon. Så jäkla gött!

  pilla 2013-06-18 09:17:51 http://pernillabredolt.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk