Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Hallon

Eftersom alla går bananas på jordgubbar just nu så kontrar jag med hallon! Eller, för att vara ärlig så var hallon det enda som fanns på Daglivs när jag gick dit imorse efter en härlig solskenspromenad med den här Katten på tidig morgonkvist.

Vissa människor ger så mycket energi att det räcker för en hel dag – nyss nämnda katt inräknad! Det är dem man ska omge sig med. Allting i livet blir liksom möjligt då. Min mamma är en sådan person. Förmodligen är det därför jag är som jag är. Min pappa är också en sådan person, fast på ett lite mer strukturerat sätt tror jag. När jag ser på min vänskapskrets och chefer jag trivts riktigt bra med, så är de faktiskt doers allihopa, och har förmågan att inte låta sig begränsas i tanken. Sådant inspirerar mig.

hallon

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tycker det kvittar vilka bär man har, alla är så sjukt goda ju! :) Även om björnbär är det bästa som finns

  annie 2013-06-18 11:13:35 http://anniecamber.blogg.se
  Svara
 • hej! Lyssande precis pa dina 10 sommartips i podden, kul! Det var bra tips att och som fick mig att se nya môjligheter i vardagen! Ha en hârlig sommar!

  Susanna 2013-06-18 09:21:05
  Svara
 • Åh, hallon. Så jäkla gött!

  pilla 2013-06-18 09:17:51 http://pernillabredolt.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk