Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Fitnessnudlar

Har ni testat fitnessnudlar? Det har jag, nu. Tillsammans med jordnötssmör från Fitnessguru har jag också fått ett gäng fitnessnudlar och idag fyllde jag ut min middagssallad med dem. Fitnessnudlarna alltså, inte jordnötssmöret.

Jag gillar ju naturliga grejer och var till en början lite skeptisk. Jag är fortfarande kluven ungefär på samma sätt som den här tjejen. När jag äter vill jag tillföra kroppen bra grejer och hey, det gör jag – på det stora hela. Men, jag vet också mycket väl att jag behöver anpassa min kost för att min kropp ska må bra. Helst inte äta gluten till exempel. Skippa sockret. Inte alltid enkelt. Jag har inte ätit en klassisk pastarätt på år och dagar till exempel. Ibland har jag ätit en glasnudelsallad – men hur mycket tillförs kroppen av det? Inte så mycket om det här stämmer.

Fitnessnudlar kan nog vara en bra grej att ha ibland. Blodsockret skenar inte efteråt och de innehåller inte gluten, ägg eller laktos. Jag vill inte promota lågkalorimat bara för att det är just lågkalori men, grejer kan vara bra och mindre bra lite beroende på varför man äter dem.

fitnessnudlar

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Har vart jättenyfiekn på dessa nudlar men jag är ändå skeptisk…hmmm..

  Lina 2013-06-20 07:42:43 http://linasgodablogg.blogspot.se
  Svara
 • Jag provade att äta dem där. Smakade skit. Fick pilla bort det för att ens få i mig något av maten. Riktigt läskiga. Hade som tur var inte betalat för dem (fick ett prov när jag beställde proteinpulver).

  Cathrin 2013-06-19 09:40:09 http://malisikte.se
  Svara
 • Men Sara, innehåller maten ingen energi kan man ju inte bli mätt. Bara psykologiskt!

  pilla 2013-06-19 09:13:04 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Jag som inte kan äta ägg, gluten eller mjölk kan ibland längta så efter en riktigt bukfylla. Svårt att förstå om man aldrig varti där. I 2 års tid har jag ätit utan dessa livsmedel, och inte en enda gång känt mig övermätt – viket är otroligt skönt. Men, ibland får jag inte i mig tillräckligt, så jag hoppar på alla nya varianter av nudlar o dyl för att kanske få det där lilla extra som jag inte får i min mat – men dessa var verkligen inget att ha – för dyra för vad man fick tycker jag. Däremot tycker jag bovete/sötpotatis nudlar är helt ok.

  Ulrika 2013-06-19 08:24:24
  Svara
 • Har inte testat, kommer nog inte göra det heller. Låter mest som dyr och lite tråkig mat i mina öron. Hade dom någon smak? Sen så undrar jag om det inte motverkar sitt syfte på nått vis? Tänker att det är bättre att vänja sig äta lite mindre portioner om en vill gå ner i vikt än att fylla ut magen, som verkar vara huvudsyfte? Långsiktigt alltså.

  Maja 2013-06-18 22:52:26
  Svara
 • Jag resonerar precis som du. De kan fylla sin funktion- eller sallad. Men luktade fisk tyckte jag!!!

  Svara
 • Anna: ja, lite så är det ju.

  Pilla: jo, man kan ju tänka så. eller att man vill äta för att bli mätt?

  admin 2013-06-18 21:10:22
  Svara
 • Jättegilla på den, Pilla!

  Anna (orka mera) 2013-06-18 21:07:11 http://blogg.piggelina.se
  Svara
 • Jag förstår faktiskt inte det där med nästintill kalorifria fitnessnudlar. Man äter väl för att få energi och vill man ha något att tugga på funkar en bitring eller tuggummi.

  pilla 2013-06-18 20:47:38 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Jag bojkottade dem för att jag tyckte namnet var så fånigt…. har en förmåga att reagera på fula namn. Som piloxing. Tycker liksom instinktivt illa om det bara pga namnet. Jag är nog inte så vuxen ändå 🙂

  Anna (orka mera) 2013-06-18 20:37:48 http://blogg.piggelina.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg