Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Multibalance trainer

Igår var jag på bröllop. En strålande fin dag med ett brudpar som sken ikapp med solen och en härlig kväll med mat, fest och skratt. Vi åkte hem på kvällen eftersom Grabben hade ett uppdrag på söndagsmorgonen som innefattade löpning och eftersom han skulle upp – så kunde jag lika gärna också gå upp. Så jag bokade in en catch up med Annika strax efter 8.

Jag tog med mig min Casall multibalance trainer och gick ner till Rålis för morgondejt. I det lilla minigymmet som finns där kan man enkelt fasta allehanda träningsredskap i de ställningar som står säkrade i marken och jag har sett andra träna med TRX där förut. Jag gjorde några enkla övningar och fick till lite benböj, utfall och pistols. Det sitter i en hel del träningsvärk i ryggen sedan boxningen i fredags så jag valde med avsikt övningar som tränade andra kroppsdelar. Som vanligt är min träningsvärk värst 2 dagar efteråt…

När jag kände mig klar med min styrketräning så tog vi en lugn promenad längs med Riddarfjärden. Solen sprack upp, värmen blev påtaglig och hela Stockholm brast ut i ett sommarleende.

träning rålambshovsparken 2

träning rålambshovsparken 3

träning rålambshovsparken 4

träning rålambshovsparken 5

träning rålambshovsparken 6

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åhh, jag skulle vilja vara din vän…
  Ingen av mina vänner skulle någonsin vilja köra morgonträning ute med mig en söndag.. 🙁
  Hoppas du får en fortsatt fin dag!!

  Anna . P 2013-06-16 13:15:59
  Svara
 • En helt oslagbar start på söndagen..!

  Helena 2013-06-16 11:53:09 http://www.healthbyhelena.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje