Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sol på balkongen

I natt var jag vaken halva natten och mådde väldigt dåligt på grund av mensvärk. Jag fattar inte riktigt hur den som skapat allting tänkte där? Jag försökte ta igen lite sömn genom sovmorgon men jag mår inte riktigt bra av att sova länge på morgnarna har jag märkt. Så dagen har känts lite konstig. Från lunch och framåt låg jag på balkongen och övade på att göra ingenting utan att känna dåligt samvete för det. Nu ska jag däremot bege mig ut och springa innan jag tar tag i dagens jobbväsentligheter.

sol på balkongen 1

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tummen ner för mensvärk! Själv blir jag oerhört trött och matt ett par dagar varje månad, och orkar inget annat än ligga på sofflocket dessa dagar. Ja hur tänkte naturen här, tvångsvila kanske? Kram

    Nellie 2013-06-11 18:14:51 http://Www.flyinghippo.se
    Svara
  • Ser mysigt ut med sol 😀

    ANGELICA - mot ett hälsosammare liv! 2013-06-10 17:45:41 http://lica.nu
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Home
Amelia Widell
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Flora Wiström
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Kevin Triguero
Mode
Linn Eklund
Home
Sanna Fischer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Viktor Frisk
Man
Marcus Schuterman
Man
Philip Conradsson