Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kungligt långpass

En sådan här kunglig dag passade det knappast bättre med långpass på Prins Bertils stig. 18 km från min dörr till Riccardo i Möllegård där jag brukar avrunda långpassen med glasspaus. Den här gången promenerade vi 5 km tillbaka till Tylösand där bilen stod parkerad för att ta bilen hem.

Jag kände mig stark hela vägen och avslutade med fartökning. Det känns rätt så fint inför Tromsø halvmarathon under midnattssol som går av stapeln om mindre än 2 veckor.

Ungefär halvvägs pausade jag på en bänk högt uppe på en höjd med utsikt över havet för att knyta om skorna och förundrades ett slag av att så förhållandevis små fötter kan bära en så långt. Det är rätt häftigt när man drabbas av sådana insikter. Resten av löpningen försvann förbi utan märkligare tankar. Även om jag var kände mig mentalt pigg och stark så märker jag att långpass sliter mer än andra pass. Jag blir rätt stel i anklarna och i längdryggen till exempel. Jag tog fram rullen när jag kom hem och kroppen känns lite mjukare. Jag är fortsatt glad och pigg av dagens fina styrkebesked!

långpass prins bertil

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk