Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sommar!

1:a juni och äntligen, äntligen sommar. Jag minns tillbaka på förra året då jag gjorde massor med kul Jag är inte mycket för att åka utomlands just sommartid men jag kommer inleda och avsluta högsommaren i utlandet: till midsommar ska jag springa midnattssolhalvmarathon i Norge och i augusti ska jag iväg och springa i alperna. Men därimellan då?

Åh det är mycket jag vill göra! Jag vill, såklart, vara massor i Halmstad. Springa lugna morgonjoggar och lyssna på fågelkvitter. Göra utflykter till tartanbana i något grannsamhälle och dricka kaffe på landsbygdsfik efteråt. Cykla till smultronställen. Dricka champagne på balkongen. Och kanske lite sangria. Eller en frozen daquiri! Höra havsbrus och ta skydd i en sanddyn. Läsa böcker med solglasögonen på näsan och umgås med vänner lite varstans. Bjuda på kvällsljumma middagar. Besöka mina finaste. Hänga bland hästar och kärlek. Andas Hälsingedoft. Känna svetten i pannan i högsommarvärme. Få lite vind i håret när jag cyklar. Smälta samman med asfalten i stekande snabbdistans. Skratta högt sena sommarkvällar. Uppskatta ljuset. Och regnet när det trillar utanför fönstret. Förvalta friheten. Ta vara på sommaren. Smida planer och njuta av att göra ingenting.

Vad gör du i sommar?

sommar 2012sommar 2012 2

Kik från sommaren 2012

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Härliga bilder 😀

  Anna 2013-06-03 23:28:08 http://annamarialouiseholm.blogg.se/
  Svara
 • Åh vilka härliga bilder! Jag ser fram emot att springa i sommarregn, gå tidiga morgonpromenader och chockas av hur varmt det är fast klockan inte slagit 06 än, ta sena kvällsdopp, äta jordgubbar på en picknickfilt, springa med dig vid Kungens sommarstuga, gå Sörmlandsleden, cykla långt, ta in på hotell med mig själv och skåla i champagne på någon härlig blomstrande balkong.

  Annika - strongday.se 2013-06-02 11:02:37 http://strongday.se
  Svara
 • Måste tacka för att du inspirerat mig till att dra igång och fullfölja en månads löputmaning! Äntligen är jag igång på riktigt, efter att i flera års tid aldrig lyckats få kontinuitet i min träning (allt eller inget)!
  Tack för det och tack för en snygg, klok och inspirerande blogg!

  Önskar dig en trevlig sommar!
  /Hanna

  Hanna 2013-06-01 23:13:50
  Svara
 • Allt det du skriver om låter underbart! Man sommar kommer bjuda på en massa utflykter i vacker natur, vart det blir, det vet jag inte ännu… 🙂

  Nellie 2013-06-01 22:54:23 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Inget inplanerat än, men troligtvis blir det Skåne/österlen och Danmark. 🙂

  Rund är också en form! 2013-06-01 17:04:21 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Vackra bilder och en härlig sammanfattning på en riktig toppensommar!

  joanna 2013-06-01 12:23:12 http://www.humlansliv.blogspot.se
  Svara
 • Vackra bilder som alltid. Sommarsverige är verkligen underbart!

  anneliten 2013-06-01 12:09:43 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Goa bilder! Håller med dig om att det är skönt att vara hemma på sommaren och resa resten av året. Jag har inga större planer, Moskva nästa weekend, löpning, lite vänner från utomlands på besök under sommaren, en tripp över midsommar till Tokyo/Singapore eller US eller något annat ställe, en resa till Tel aviv i juli, någon augusti trip – lite Göteborgshäng och vipps så är nog sommaren slut ändå…

  pilla 2013-06-01 09:26:44 http://pernillabredolt.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk