Ja men… då drar jag nu då! Första dagsetappen är tänkt att ta mig till favoritstället Högbo. Jag valde denna vägen just för att få nöjet att passera Högbo och äta gott och sova gott. Passande nog körs en cykelhelg i Högbo just nu och Vacchi är på plats (och även mtb-proffset) Palmberg. På lördag kommenterar Vacchi Girot från Högbo. Synd att jag inte har tid att stanna, men på lördag har jag en ny destination att ta sikte på.

För att komma ihåg var jag ska och för lite extra pepp så har fina Sara gjort dessa armband till mig. Tusen tack! Ska kika lite på dem när det går tunt och känna stödet. Ni som vill ge mig lite extra pepp får gärna Twittra en hälsning. Det kommer pipa till i telefonen varje gång! Jag kommer inte uppdatera bloggen dagtid men däremot blir det nog en och annan bild på Instagram. Ni hittar mig som @sararonne på både Twitter och Instagram! Dessutom är vi många som blir glada och tacksamma om du vill skänka en slant här. Det känns fint i hjärtat att göra gott för någon annan. Jag kommer skänka pengar för varje kilometer jag cyklar. Tack för att du också skänker efter din förmåga!

sara althini

 

0