Jag och min sambo avrundade den här härliga kvällen med att spela in en podcast tillsammans. Att kalla det uppsnack inför Stockholm Marathon är kanske att ta i – men nog har vi marathonfokus allt! Den dyker upp på iTunes inom några minuter men finns redan här på Libsyn att lyssna på i datorn. Androidanvändare kan förmodligen lyssna via app – även om jag själv inte exakt vet vilken som är bäst. Själv har jag iPhone och lyssnar på poddar via Podcaster. Podcasten ni letar efter heter alltså Träningsglädje TALKS (Marathon TALKS är bara dagens variant på det hela)!

Jag har fått frågan vilka låtar jag spelar och till dig som vill veta vilken mix på Uncover med Zara Larsson det var för några avsnitt sedan så är det Alex Enström remix (finns på YouTube) och det senaste avsnittet avslutas med en av mina favoritpepplåtar: Seamus Haji Remix av Labrinth ft Emeli Sande – Beneath you beautiful (finns också på YouTube).

traningsgladje snabbafotter

En loppvägrare till vänster och en loppfantast till höger!

0