Söndagar är den klassiska långpassdagen och idag gällde det även mig. Det gjorde det förresten förra veckan också fastän jag kallade det ett kort löppass. Jag planerade in runt 15 kuperade kilometrar och så blev det trots att jag ändrade lite var jag sprang längs vägen. Jag hade Fysiopodden i öronen och jag gillar den i stort. Framförallt så tycker jag att den är bra inspelad: bra röster och bra ljud och snygg sajt! Ett lyckat exempel på snygg paketering som jag brukar prata om. Ibland märks det att det ibland bara är killar som pratar för ett tag var det bara manliga atleter man hänvisade till när man skulle exemplifiera saker. Och i avsnittet om hälsohets så upplevde jag ibland att man inte riktigt hade full omvärldskoll men lite senare förstod jag det som att sättet de pratade om ett ämne var nytt för dem. Så på det stora hela gillar jag Fysiopodden – mycket väl medveten om att vi ser världen (och diskuterar den) så som vi själva är. Det gäller i allra högsta grad även mig. Sedan lyssnade jag på en annan pod men jag dog tråkighetsdöden så jag körde igång Jillian Michaels igen, men då var jag typ hemma.

halmstad sara 10

 

0