Ni har skrivit så himla många fina kommentarer till mig de senaste dagarna.Tusen miljoner tack! Jag har fått fantastiska mail och ni ska veta att jag gläds massor åt varenda fint ord. Tusen tack – återigen!

Igår kväll åkte jag mot Nordic Wellness Östermalm för att cykla Kalmar triathlonbanan tillsammans med Lantto och ett gäng triathleter från SPIF. 90 minuter tog det att ta sig de 18 milen från Kalmar och över Ölandsbron, en sväng på Öland och sedan över bron och tillbaka till fastlandet igen. Det var riktigt kul att kolla på film från verkligheten samtidigt som vi cyklade och jag kan förstå hur magiskt det är att cykla över bron tillbaka till fastlandet och mötas av alla dessa människor. Det gav mig gåshud trots att satt på en spinningcykel och inte kom en meter utan bara såg hejaropen på film. Samtidigt erkänner jag mer än villigt att jag inte har ett dugg längtan efter en ironman – men jag skickar med alla mina hejarop till Lantto som snart ska köra Ironman i Brasilien och Karin som snart kör Ironman i Texas. Kör hårt!

spif cykelträning

spif triathlon

spif triathlon kalmar

spif träning

 

0