Jag gjorde ett försök att träna högintensivt idag. Typ som en mashup mellan backintervaller och fartlek. Jag tycker att det är lite svårt att känna sig nöjd – för jag är ju inte dödstrött nu när jag sitter i soffan. Samtidigt vet jag att varje fartökning faktiskt inte kunde gå snabbare.

Eftersom jag numer är egenföretagare så har jag förmånen att kunna planera min egen arbetstid. Det är dumt att inte passa på att vara ute nu när det är så fint. Å andra sidan så måste jag tjata på mig själv om att inte få dåligt samvete för att jag inte sitter inne och jobbar. Det är tamejtusan aldrig bra!

Ute i Rålis var det fullt med dagis barn och äldre barn som förmodligen hade sina gympalektioner utomhus men på Långholmen var det lugnare. Bara några tyska husbilar som stod parkerade på campingen och en och annan hundägare. Och ett par som aldrig slutade hångla. Vid badet hängde lattemammor och syrenen blommade, insekterna har börjat leta sig ut och fastnade i svetten på pannan och det doftade underbart av sommar. Tänk att vi faktiskt är här nu!

nike lunaracer

Jag sprang i mina Nike Lunaracer – de rosa i mitten. De är lätta men lite svampiga.

0