Jag tog ut cykeln en sväng på kvällskvisten. Vädret har varit knepigt med dis och värme, sol och regn men när jag stack ut så sken solen intensivt trots att klockan var efter 19. Regnet har gjort underverk för björkarna riktigt lyste i grönt på Galgberget. Fantastiskt fint!

Mitt syfte med kvällens pass var att leta upp så många backar jag kunde hitta och jag cyklade sjukhusbacken och rullade uppför backen vid Wapnö flera gånger. Jag hade inte riktigt tid att njuta av utsikten just då – men varje gång jag vände nedåt så kom en otrolig frihetskänsla över mig. Full blås i en lång nedförsbacke med vinden i ryggen kan inte göra mig annat än fullkomligt överlycklig. Det här med att cykla landsväg är en av de bästa grejerna jag tagit mig för!

halmstad cykling galgberget

halmstad cykling galgberget wapnö backträning

halmstad cykling galgberget wapnö

halmstad cykling klubb

 

0