Årets längta landsvägspass: 99 km. Jag är nöjd. Jag hängde på cykelproffsen Karin och Carl-Emil så gott jag kunde och har nog aldrig snittat såhär bra över en sådan här distans. Vi hade konstant motvind första halvan – och sedan borde vi haft konstant medvind andra halvan men som vanligt är det inte så det känns.

Jag lyckades få punktering men med tanke på att det är min allra första så kunde den inte komma lämpligare – med 2 experter som kunde fixa det snabbt på plats så ska det förhoppningsvis inte vara några konstigheter att lära mig att greja det där själv. Stoppet därefter var tack och lov fika på Gårdby Café – ett mysigt ställe med många sorters brownies. Jag tänkte förnuftigt och valde lunchmacka. Några mil senare kickade jag till energinivån i kroppen med en bit Kitkat efter att ha ropat “lucka” lite för många gånger. På det stora hela är jag som sagt väldigt nöjd med den här första dagen. Sol och äntligen något som påminner om vårvärme!

cykel öland

cykel borgholm

cykel öland gårdby café

cykel öland gårdby lanthandel

cykel gårdby café

cykel öland lanthandel

cykel öland södra

cykel öland landsväg

0