Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Smythson

Vi som inte har möjlighet att uppleva superstjärnan Beyonce i Globen får förlita oss till oss själva istället. På min lilla anteckningsbok jag köpte på Smythson när jag var i London senast står det ”Superstar”. Klockrent. Jag invigde boken idag och skriver upp mina styrkepass här i. Och en och annan övrig anteckning som ska ta mig till superstarkänslan.

Det var länge sedan jag gick till just gymmet för att köra styrka och inför mitt första pass fick jag tänka till i planeringen. Jag brukar köra min gymstyrka i supersets men det var som att jag glömt bort vad som passar bra ihop. Efter lite letande i minnesbanken kom jag på vad jag hoppas blir ett bra pass. Nu håller jag tummerna att det är solskenstomt på gymmet såhär i vad som brukar vara rusningstid.

smythson

Lila kalender. Orange anteckningsbok. Vitt telefonfodral. Allt från min favoritbutik Smythson.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Får kolla där, men tror inte det va det…himlars att man tror att man ska komma ihåg allt…

  Annika 2013-05-30 22:17:50
  Svara
 • Åh vad fina! Går det att beställa på nätet kanske?! Kram/L

  Linda 2013-05-30 21:53:34 http://www.lindajonsson.se
  Svara
 • Annika: hmm… på roethlisbergerbloggen kanske?

  admin 2013-05-30 20:58:41
  Svara
 • Söker med ljus å lykta efter ett recept på bröd bakat på quinoa och banan…som jag vill minnas…hade för mig att det var hos dig men det kanske var hos nån annan på bloggar om träning. Känner du till nått sånt recept?

  Annika 2013-05-30 20:20:46
  Svara
 • Pilla: yes 🙂

  Anneliten: nej verkligen inte! haha. jag gillar att skriva – när jag skriver så minns jag!

  admin 2013-05-30 20:04:01
  Svara
 • Fina. Men jag blir lite förvånad. Trodde du var helt ”elektronisk”. Det är i alla fall den här tanten.

  anneliten 2013-05-30 20:03:15 http://annelitenmottanteliten.blogspot.com
  Svara
 • Stiliga!

  pilla 2013-05-30 18:06:50 http://pernillabredolt.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg