Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Högintensiv träning

Jag gjorde ett försök att träna högintensivt idag. Typ som en mashup mellan backintervaller och fartlek. Jag tycker att det är lite svårt att känna sig nöjd – för jag är ju inte dödstrött nu när jag sitter i soffan. Samtidigt vet jag att varje fartökning faktiskt inte kunde gå snabbare.

Eftersom jag numer är egenföretagare så har jag förmånen att kunna planera min egen arbetstid. Det är dumt att inte passa på att vara ute nu när det är så fint. Å andra sidan så måste jag tjata på mig själv om att inte få dåligt samvete för att jag inte sitter inne och jobbar. Det är tamejtusan aldrig bra!

Ute i Rålis var det fullt med dagis barn och äldre barn som förmodligen hade sina gympalektioner utomhus men på Långholmen var det lugnare. Bara några tyska husbilar som stod parkerade på campingen och en och annan hundägare. Och ett par som aldrig slutade hångla. Vid badet hängde lattemammor och syrenen blommade, insekterna har börjat leta sig ut och fastnade i svetten på pannan och det doftade underbart av sommar. Tänk att vi faktiskt är här nu!

nike lunaracer

Jag sprang i mina Nike Lunaracer – de rosa i mitten. De är lätta men lite svampiga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger