Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Och nu då?

Den här veckan packar jag upp resväskan hemma i Stockholm. 2 maskiner tvätt är redan körda. Jag tänker mig att jag har massor av tid för träning eftersom jag inte kan minnas att jag har planerat in andra grejer men en kik i almanackan säger annat. Tänk att det alltid blir såhär!

Jag har några nyckelpass för den här veckan och det är att komma iväg till Ursvik och springa 15 km kuperad terräng, och att boxas på AIF någon morgon. Och att ägna några minuter några gånger i veckan till lite funktionell rörlighet. Allra helst skulle jag vilja ta med min TRX som jag gjort själv ner till parken och köra styrketräning en morgon. Och att få till ett kort och jobbigt intervallpass.

Och så vill jag göra annat. Som att träffa vänner. Äta jordgubbar. Gå en promenad. Bara vara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag håller med! Tack för all inspiration! Du inspirerar mig till att träna men viktigast allt är ditt sunda förhållande ich din inställning till träning! Jag blir så peppad! Och nyfiken på din egentillverkade TRX, kan du inte visa på bloggen? Tack för en grym blogg och pod!

  Fia 2013-05-27 20:44:18
  Svara
 • Det verkar bli en alldeles förträfflig vecka!

  Snorkkis 2013-05-27 18:36:15 http://www.snorkkis.se
  Svara
 • Isa: tusen tusen tack för påminnelse!!!!!! stort lycka till på alla dina äventyr!!!

  admin 2013-05-27 17:59:29
  Svara
 • Glöm inte att ge dig en extra klapp på axlen och tänk på alla oss härute som du inspirerar! jag är påväg mot min första tjejklassiker och min längsta sträcka på cykel har varit 3,5 mil. igår var du med på turen som slutade i 8,6 mil. Ord från din pod bland annat om för vems skull, tankar om inlägg ädr du valde bort mountainbike ( kom då jag tyckte landsvägen var lite läskig med lastbilarna runt benen och insikten att det är ok att välja..) och tanken på hur man motiverar sig att cykla själv till Åre.
  Så. You rock! det ska du inte glömma den här veckan!

  isa 2013-05-27 15:40:40 http://isaklurar.blogspot.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk