Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Workout Åre 2013

Workout Åre är igång! Jag inledde med TRX Body Blast med Jenny Ahlin som jag aldrig riktigt hälsat på trots att våra vägar kunnat korsats förut. Nu fick jag äntligen säga hej! TRX är superbra träning och jag gillade att gå på TRX i gruppträningsform när jag tränade på f.d. Form i Halmstad. Nu har jag inte tränat TRX på ett tag och well, det märks. Man blir bra på det man tränar…

Efter TRX gick jag på Soma Move med Linus Johansson. Jag kände igen de flesta övningarna från hans hemsida och brukar köra just dem när jag tränar rörlighet själv. Skillnaden med Soma Move är att de är ihopsatta på olika sätt. Jag gillar den här typen av rörlighetsträning som ofta passar mig bättre än till exempel body balance. Så tummen upp för det här passet också!

Sista passet var Thomas legendariska midnattsspinning. Jag har gått på det varje gång jag varit på Workout Åre och det är en upplevelse! Det är som att träna cykel på nattklubb.

workout åre trx blast

workout åre soma move

workout åre konvent

workout åre thomas midnattsspinning 2013

workout åre thomas b

workout åre tv4 arena

workout åre midnattsspinning

workout åre thomas

workout åre 2013

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg