Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träningskonvent

Jag hade aningens träningsvärk i benen inför dagens träning på Workout Åre. Gårdagens TRX kändes mer än cykelturen hit. Jag var lite smått fundersam inför ”TRX RIP” som var dagens första pass. Jag tänkte rip som i rippad med det är en förkortning på ”rotation, integration and power” och handlar om rotationsbaserad och assymetrisk träning med mycket corefokus på ett nytt och roligt sätt. Precis som med en TRX så kan man köpa redskapet och träna själv men här på Workout Åre tränade vi i grupp och var 2 personer på varje redskap. Jag teamade upp med Sofy och den här klassen var lätt dagens roligaste träningspass. Faktiskt lite roligare än vanlig TRX!

Dagens andra pass var en skön timmes yinyoga med Jessica. Hur mycket folk som helst ville vara med och hur mycket folk som helst fick också plats i salen där vi var. Jessica kan det där med att göra alla träningsformer till ”sin” och hon gjorde också yin riktigt bra.

Mitt sista pass på Workout Åre var the Grid. Det var mitt tredje pass med Jenny Ahlin den här helgen och också detta riktigt bra. Detta var en trigger point therapy-klass (typ self myofascial release) och första gången jag körde det i gruppformat. Jag har mest kört med Casall T.O.D.-appen förut som är perfekt för hemmabruk. The Grid var en bra klass att avsluta med – med rullen fick jag liksom koll på hur kroppen mår just nu. Framsida lår verkar vara mest trött och sliten men jag hittade en och annan triggerpunkt även på andra ställen som jag inte känt med vanlig stretch.

Jag är väldigt nöjd med de klasser jag gått på under detta Workout Åre. Jag har tränat mycket nytt och rätt så smart. Men – jag märker hur jag ändrat hur jag tränar på träningskonvent. Jag väljer alltmer bort de stora klasserna med masshypnos och föredrar de små. Lite mer personligt. Lite mer individuellt och lite mer feedback. Lite mer träningshelg!

workout åre 51 trx rip

workout åre 52 trx rip

TRX RIP

workout åre 55 jessica clarén

workout åre 57 holiday club

Jag hängde en stund med Jessica och Rambo i resväskan

workout åre 61 the grid

workout åre 62 the grid

workout åre 64 the grid

The Grid

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig