Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Åreliv

Jag vaknade imorse och behövde inte gå upp för att cykla. Jag behövde inte tänka. Inte ladda. Inte bry mig om väder och vind. Bara gå upp och äta frukost. Jag registrerade ändå hur himlen såg utanför och den var mörk. I Åre kan det fortfarande vara vackert när det är mörkt och molntungt. Renfjället utanför fönstret var bäddat i vita slöjor och jag hade ingen brådska med någonting.

Lagom till lunch träffade jag en vän och efter god mat promenerade jag mot naprapat för lite service på kroppen. Inte benen, faktiskt. De mår i stort sett prima. Däremot ville jag få koll på rygg och axlar. Efter 30 minuter ont som gjorde gott kände jag mig som ny. Jag hade en del triggerpunkter som behövdes lösas upp men min kropp verkade må rätt så bra trots 60 monotona mil och jag gick därifrån stärkt av det utlåtandet. Annars kan man ju bli rätt så nedslagen då naprapater, likt tandläkare, kan få en att tro att både det ena och det andra är fel och att katastrofen är nära. Jag hade en frisör som var lagd åt det hållet en gång också.

På eftermiddagen åkte jag och morfar till Tännforsen för att höra dånet från allt vatten som nyligen släppts på. Det är ungefär dubbelt så mycket som vanligt och vi stod länge och tog in upplevelsen från forsen och fallet och krafterna i vattnet. När vi åkte hem hann jag knappt mer än att vända i dörren innan jag promenerade iväg på middag. Jag hade Sofy i lurarna och fick höra lite mer om Be your best som hon arrangerar i höst. Jag tror på att man ska göra sin grej och det gör hon verkligen. Dessutom gör hon det riktigt bra!

Den här dagen avslutades, liksom gårdagen, med champagne och riktigt trevligt middagssällskap innan jag vandrade hemåt strax efter klockan 22 med en fantastisk kvällshimmel som sällskap. Ljus och vacker, precis som livet.

åre 1

Åreskutan iförd tröttmössa

åre interflora

Färgglatt på Torget

åre by

Årebarn

åre tännforsen 7

åre tännforsen vattenfall

åre fors

Livat i forsen

åre 21

åre 20

Bubbel och fruktsallad – Pernilla är världsbäst på att blanda goda smaker

åre kabin

Vackert kvällsällskap när jag gick hemåt

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh, Åre! En endaste gång har jag varit där och gillar det så mycket. Inte för snön och skidåkning, utan i maj och Workout Åre. Hela grejjen liksom. Ola och jag och 4 kids tog husvagnen från Göteborg och vill så gärna göra om det! Dock krockar det med Yoga games i Göteborg, just i år. Det händer så mycket i maj 🙂 Håller tummarna för annat datum nästa år! Kram på dig!

  Jennie 2013-05-25 22:59:11 http://www.traningsnarkomamman.com
  Svara
 • Men det är ju så vackert att man blir tokig!

  Katarina 2013-05-24 21:54:05 http://brakatarina.se
  Svara
 • Det är så vackert att jag måste bli litelite bitter över att jag inte fick ihop det och också kunde varit med på workout Åre. Men bitter gör ju ingen fabfriday, direkt. Så jag hoppas att jag kan vara med ett annat år och att ni tränar och njuter för mig också.

  amelie 2013-05-24 10:59:55 http://ameliefondell.wordpress.com/
  Svara
 • OH vad jag längtar att vara i Åre!!
  Snart så, i augusti!
  Så fina bilder som vanligt Sara…

  Coyntha 2013-05-24 09:09:13 http://coyntha.wordpress.com/
  Svara
 • Vilka fina filder. Måste vara underbart att vakna upp där!

  pilla 2013-05-24 07:37:50 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Vackert! Hälsa mannen om du ser honom innan du cyklar hem 😉

  Anna -Trend o träning 2013-05-24 07:31:23 http://www.trendotraning.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg