Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Asics: Better your best

Nu när det är vår så är ju cykelsäsongen i full gång. Jag tänker inte på eget utövande utan den cykling man ser på TV! Jag har hunnit med flera etapper av Girot och beskådat en hel del omplåstrade ben. Det verkar vara halt i Italien när det regnar… Förutom cykling så gillar jag att kolla på friidrott. Längtar lite efter några stora galor! Det är där man ser Christophe Lemaitre, som den senaste ASICS-videon handlar om. Eller, främst hans coach.

Jag har också skaffat mig en coach. Jag ska presentera henne vid närmare tillfälle lite senare. En coach som liksom sitter på min axel. Vi har aldrig riktigt tränat tillsammans men det är inte heller det jag vill ha. Då har jag istället Grabben. Ikväll ska vi bege oss ut!

Sponsrad video

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger