Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Kuperat långpass

Söndagar är den klassiska långpassdagen och idag gällde det även mig. Det gjorde det förresten förra veckan också fastän jag kallade det ett kort löppass. Jag planerade in runt 15 kuperade kilometrar och så blev det trots att jag ändrade lite var jag sprang längs vägen. Jag hade Fysiopodden i öronen och jag gillar den i stort. Framförallt så tycker jag att den är bra inspelad: bra röster och bra ljud och snygg sajt! Ett lyckat exempel på snygg paketering som jag brukar prata om. Ibland märks det att det ibland bara är killar som pratar för ett tag var det bara manliga atleter man hänvisade till när man skulle exemplifiera saker. Och i avsnittet om hälsohets så upplevde jag ibland att man inte riktigt hade full omvärldskoll men lite senare förstod jag det som att sättet de pratade om ett ämne var nytt för dem. Så på det stora hela gillar jag Fysiopodden – mycket väl medveten om att vi ser världen (och diskuterar den) så som vi själva är. Det gäller i allra högsta grad även mig. Sedan lyssnade jag på en annan pod men jag dog tråkighetsdöden så jag körde igång Jillian Michaels igen, men då var jag typ hemma.

halmstad sara 10

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Flora Wiström
  Home
  Sanna Fischer
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Man
  Marcus Schuterman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Man
  Kevin Triguero
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Viktor Frisk
  Mode
  Linn Eklund
  Man
  Johan Hurtig
  Man
  Philip Conradsson
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Amelia Widell
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Emelie Wikström