Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kuperat långpass

Söndagar är den klassiska långpassdagen och idag gällde det även mig. Det gjorde det förresten förra veckan också fastän jag kallade det ett kort löppass. Jag planerade in runt 15 kuperade kilometrar och så blev det trots att jag ändrade lite var jag sprang längs vägen. Jag hade Fysiopodden i öronen och jag gillar den i stort. Framförallt så tycker jag att den är bra inspelad: bra röster och bra ljud och snygg sajt! Ett lyckat exempel på snygg paketering som jag brukar prata om. Ibland märks det att det ibland bara är killar som pratar för ett tag var det bara manliga atleter man hänvisade till när man skulle exemplifiera saker. Och i avsnittet om hälsohets så upplevde jag ibland att man inte riktigt hade full omvärldskoll men lite senare förstod jag det som att sättet de pratade om ett ämne var nytt för dem. Så på det stora hela gillar jag Fysiopodden – mycket väl medveten om att vi ser världen (och diskuterar den) så som vi själva är. Det gäller i allra högsta grad även mig. Sedan lyssnade jag på en annan pod men jag dog tråkighetsdöden så jag körde igång Jillian Michaels igen, men då var jag typ hemma.

halmstad sara 10

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger