Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ironman Kalmar

Ni har skrivit så himla många fina kommentarer till mig de senaste dagarna.Tusen miljoner tack! Jag har fått fantastiska mail och ni ska veta att jag gläds massor åt varenda fint ord. Tusen tack – återigen!

Igår kväll åkte jag mot Nordic Wellness Östermalm för att cykla Kalmar triathlonbanan tillsammans med Lantto och ett gäng triathleter från SPIF. 90 minuter tog det att ta sig de 18 milen från Kalmar och över Ölandsbron, en sväng på Öland och sedan över bron och tillbaka till fastlandet igen. Det var riktigt kul att kolla på film från verkligheten samtidigt som vi cyklade och jag kan förstå hur magiskt det är att cykla över bron tillbaka till fastlandet och mötas av alla dessa människor. Det gav mig gåshud trots att satt på en spinningcykel och inte kom en meter utan bara såg hejaropen på film. Samtidigt erkänner jag mer än villigt att jag inte har ett dugg längtan efter en ironman – men jag skickar med alla mina hejarop till Lantto som snart ska köra Ironman i Brasilien och Karin som snart kör Ironman i Texas. Kör hårt!

spif cykelträning

spif triathlon

spif triathlon kalmar

spif träning

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Anna: 🙂

  Em: jag gick till beautybar då, men mycket möjligt att det är bättre där nu. testa och se. det som var irriterande då är att de föll av hela tiden. nu gör jag dem i sthlm och jag går tillbaka 1 gång i månaden och fransarna håller mycket bättre. är i halmstad nu btw – varmt men kvavt. och nu regnar det ser jag… men lika härligt här ändå!

  admin 2013-05-09 15:12:25
  Svara
 • Hej
  Det låter härligt med spinning. Jag kommer ihåg att du gjorde fransförlägning i halmdtsd som du inte var nöjd med. Jag är tänkte prova det men vill gå till någon duktig och jag bor så klart i halmstad :)Så jag ville bara höra om du har några tips. Hoppas du kommer till Halmstad snart alltid roligt att läsa. Tack för en väldigt bra blogg som jag följer varje dag.

  em 2013-05-09 13:52:26
  Svara
 • Hej
  Det låter härligt med spinning. Jag kommer ihåg att du gjorde fransförlägning i halmdtsd som du inte var nöjd med. Jag är tänkte prova det men vill gå till någon duktig och jag bor så klart i halmstad :)Så jag ville bara höra om du har några tips. Hoppas du kommer till Halmstad snart alltid roligt att läsa. Tack för en väldigt bra blogg som jag följer varje dag.

  em 2013-05-09 13:52:26
  Svara
 • Oj vad häftigt! Framtidens spinning 🙂

  Anna -Trend o träning 2013-05-09 13:35:22 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Oj vad häftigt! Framtidens spinning 🙂

  Anna -Trend o träning 2013-05-09 13:35:22 http://www.trendotraning.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger