Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Halmstad kan också

Halmstad stoltserar också med blommande träd och jag önskar att de såg ut såhär hela sommaren. Men, på ett sätt så är den allra bästa tiden just nu. När allt slår ut och börjar blomma. Ljusgrönt och skirt och så vackert och fint. Sedan blir man liksom van. Tar det gröna för givet.

Jag minns hur jag för några vårar sedan sprang min favoritrunda runt Frennarp här i Halmstad och verkligen såg skillnad dag för dag. Hur allting slog ut och blev sådär fantastiskt blomstrande, grönt och levande. Så var det också idag.

Framåt kvällen drog jag på mig löparkläderna och begav mig iväg tillsammans med Grabben. Vitsipporna stod fortfarande som allra bäst i backen men även löven på träden har slagit ut. Grabben coachade mig genom ett gäng intervaller och medan sekunderna tickade ner fokuserade jag på annat istället för att tänka på flås och trötthet. Trots att jag låg nära maximal anstängning var det som att jag tog in varje nyutslagen liten blomma vi sprang förbi. Kikade på varje litet löv som slagit ut. Varje träd. Varje liten vitsippa.

Intervallfacit blev 15 minuters uppjogg och 15 minuters nedjogg och däremellan 30, 60, 30, 60, 90, 60, 30, 60, 30 sekunders intervaller.

halmstad 2

halmstad 3

Såhär kan man se ut när man inte tränar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger