Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

#Toppform13

Jag älskar projekt. Jag jobbar allra bäst i projektform och jag skulle kunna leva i projektform! Det är därför jag går igång på grejer som är tidsbestämda, som har en start och ett slut och där det inte är så himla långt därimellan. Jag har kört ”streakar” där jag sprungit eller yogat några minuter varje dag i en månad. Jag har hållt på med toppformsprojekt och morgonträningsutmaningar. När Jeanna presenterade #toppform13 så kände jag ”jaaaaa”.

Jag brukar vara rätt driftig med att dra igång grejer själv men nu ska det bli skönt att liksom bara haka på. Det är inte så mycket träningen jag måste in och peta i – mer maten. Här har jag gjort en ordentlig uppstyrning från mitten av april så nu ska jag bara hålla i det och justera detaljerna utifrån mina behov och förutsättningar.

Att jag hakar på #toppform13 är lite som att ansluta sig till ett gäng med likasinnande. Det är lite härligt och fint med gemenskap. Dessutom är jag väldigt, men absolut inte olyckligt, medveten om att jag är en bit från min toppform. Jag ser inga hinder eller begränsningar i det. Däremot ser jag bilder från några år sedan och inser att jag var jäkligt snygg då. Och att sådär snygg vill jag vara nu med. Så då styr jag dit helt enkelt! #Toppform13 it is!

sara nyc

 

NYC 2010. Bra form.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Men jäklar i min lilla låda vilka muskliga vader – skitsnyggt!!!

  Sara Borg 2013-05-07 16:24:35 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Men åh, blirså glad över ditt jaaaa så du kan aldrig tro! Men Sara – ska du ha en toppform medan jag har formtopp? 😉 Faktum är att jag funderade på toppform som tagg först. För att markera att alla form är topp som den är just nu. Fast sen kände jag att det var toppa formen jag skulle nu. För att den jag har visst inte kändes topp just nu 🙂 Det ska den bli!

  Minatraningstajts 2013-05-07 13:15:09 http://Minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Underbar bild! Skriker i trappspringartarmen! Lycka till med toppformsprojektet!

  Anna (orka mera) 2013-05-07 12:29:36 http://blogg.piggelina.se
  Svara
 • Ska bli spännande att följa! Hoppa på tåget lite löst de första tre veckorna (mest fokus på tentor och examniationer) – sen blir det full fart i sommar! Längtar!

  JossiTopp! 2013-05-07 12:27:48
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger