Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Foam roll för ryggen

Jag började den här morgonen med promenaddejt klockan 6 och sedan lite foam roll för ryggen. Dels rullade jag ryggen över den, särskilt där jag kände knutor och spänningar, och dels låg jag still över den för att ryggen skulle ha tid att lossa på obehag. Efter det där gick jag loss på frukost: kaffe latte, ägg och kesella med raw müsli.

foam roll

Foam roll från Reebok och yogamatta från Casall

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Oj. Vilken frän grej. Hur använder man den och vart kan man köpa den 🙂 ha en bra dag!

  Sandra 2013-05-08 13:22:26
  Svara
 • Mia: 🙂

  Sara: boll är också bra. testa kavel så länge!

  Upp: yes do. fast dyrt! testa kavel!

  Feifei: har inte testat den sorten än, men måste ta mig tid att göra!

  Tofu: ja! leta upp casalltraining på youtube (alt hämta appen Casall T.O.D. på din iphone) – där finns bra övningsbank! eller kolla det här: http://www.traningsgladje.se/2013/04/self-myofascial-release/

  Ingmarie: tack!

  Karin: testa kavel först!

  Helena: jo, har nog skrivit lite om det förut, se länk och tips ovan! kram!

  admin 2013-05-08 08:01:02
  Svara
 • Jag läser lite överallt om den fantastiska foamrollern. Att den kan hjälpa onda ryggar och löparknän (som jag har/har haft problem med). Men inser att jag själv vet extremt lite om den…! Så här kommer nu en liten blogg-önskning från mig…: Kan inte du göra ett inlägg om hur man kan använda en foamroller? Vad den är bra för, och hur den ska användas?

  Helena 2013-05-08 07:01:34
  Svara
 • Måste skaffa en sådan!

  Karin FitnessochHälsa 2013-05-07 22:25:20 http://www.fitnessochhalsa.se
  Svara
 • Fina grejer! Jag gillar min ”rumbleroller” ännu mer. Och grattis till Intersport-samarbetet. 🙂 KUL!!!!

  Ingmarie 2013-05-07 20:46:44 http://blog.nemonisimors.com
  Svara
 • Har du nå bra tips på övningar med foamroller eller någon bra sida där det kan finnas? Tack för en fin blogg 🙂

  Powered by tofu 2013-05-07 20:06:11 http://Www.pbyt.wordpress.com
  Svara
 • Annars kan jag varmt rekommendera den neon-oranga rullen som SATS använder på sina Trigger Point-klasser. Jag beställde min från Amazon.co.uk och halverade priset, sen fick jag en snäll kompis att frakta med sig den till Stockholm =)
  Tack för den fina morgonpromenaden!

  Feifei 2013-05-07 17:08:19
  Svara
 • vi är bra synkade du och jag. Jag får väl pallra mig iväg och leta upp en äppelgrön foamroller!

  uppochhoppa 2013-05-07 13:34:45 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Jag känner att jag behöver en foamroller 🙂 brukar ligga på diverse tennisbollar och annat här hemma men det skulle ju vara mycket mer praktiskt med någonting som faktiskt är gjort för det ändamålet 😉

  Sara 2013-05-07 13:10:06 http://www.saralene.blogg.se
  Svara
 • Vad skönt! Foam rollern gör under för min rygg.

  Mia - träning och småbarnsliv 2013-05-07 12:42:19 http://miasmil.blogspot.se/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje