Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kort löppass

Man blir lite knäpp när man cyklar. Efter dagar med cykelpass på 4, 5, 6, 7 timmar så bestämde jag mig för ett kort löppass idag. På 2 timmar. Det kändes som en bit kaka. Som om jag glömt bort att det faktiskt är jobbigare att springa… Men jag väljer att se det positivt – efter de där långa passen på cykel så känns ett långpass mentalt enkelt. Bara att genomföra – man är ju så snart hemma ändå.

Jag drog på mig hörlurarna med Monika Björn (som intervjuades av Petra i Inner Strength-podden) och sprang mot Solliden och sedan förbi Borgholm bort mot Köpingsvik och tillbaka igen. En fin runda med många vitsippor som jag givetvis dokumenterade…

cykel 82 copy

cykel 85 hörlurar löpning

cykel 86 prinsessan estelle

cykel 87 öland kallbadhus

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • […] idag gällde det även mig. Det gjorde det förresten förra veckan också fastän jag kallade det ett kort löppass. Jag planerade in runt 15 kuperade kilometrar och så blev det trots att jag ändrade lite var jag […]

  Kuperat långpass | Träningsglädje 2013-05-12 15:31:46 http://www.traningsgladje.se/2013/05/kuperat-langpass/
  Svara
 • […] Idag var det så söndag och slut på helg och eget träningsläger på Öland. Men innan vi åkte hemåt skulle vi hinna med helgens sista pass. Jag och C-E bestämde oss för ett kort cykelpass följt av löpning, och Sara stack ut på ett långpass löpning. […]

  Sista brick på Öland | Karin Tri 2013-05-05 22:48:31 http://karintri.com/2013/05/05/sista-brick-pa-oland/
  Svara
 • Haha, kort löppass! Du är grym Sara, fin träning vi fick till i helgen!

  Karin Tri 2013-05-05 22:12:22 http://karintri.com
  Svara
 • Petra: ja mycket! .)

  Henrik: hmm, har köpt dem på digital inn – de är av märket SOL. Det är grymt ljud i dem, mixar min spinningmusik med dessa och de funkar riktigt fint att springa i!

  admin 2013-05-05 22:11:11
  Svara
 • Härlig Sara! coola och snygga hörlurar du har. vilken modell och märke är det? Jag är ute efter några jag kan löpa med kan man göra det med dem som du har på bilderna? och är det bra ljud i dem?

  Henrik Tallroth 2013-05-05 21:48:41 http://www.traningskick.se
  Svara
 • Visst är Monika Björn härlig!

  Petra Axlund Stegman 2013-05-05 20:28:41 http://www.innerstrengthblog.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Chrystelle Eriksberger