Jag har precis bytt till sommardäck på min bil så nu kan det bli vår tack. Men visst kändes det lite extra kallt på väg till jobb och annat i morse? Det bet i kinderna! Jag packade på mig dunjackan när jag var ute på en timmeslång powerwalk nyss men jag blir alltid så himla varm när jag rör på mig. Vältränad, ni vet… Apropå det så visar forskning att vältränade människor inte utsöndrar lika mycket odör när man svettas (tror det var i din podcast ni pratade om det, eller hur Petra) – det är skillnad på svett och svett alltså. Det tänkte jag på när hur många löpare som helst sprang om och förbi mig längs Norr Mälarstrand. Det är en frisk doft av utomhussvett som följer efter dem. Det är inte en doft som trycker och äcklar, utan en doft som får mig att tänka på puls och värme och flås och andning. En sådan som man bara får utomhus, gärna när det är riktigt kallt. Vet ni vilken jag menar?

Apropå något helt annat så gjorde jag man-tager-vad-man-haver-middag ikväll. Broccoli, sojabönor, avokado och halloumi med lite olja, salt och peppar. Meatless Monday!

meatless monday

 

0