Idag har jag varit på möte angående ett tills vidare hemligt projekt ut. Det förekommer ju rätt många sådana i bloggsammanhang, oavsett bloggnisch. På bilden nedan kan ni se hur ett sådant möte ser ut. Där förekommer ofta både kända och okända människor men ofta är alla mycket glada. Inte så konstigt. man diskuterar nästan alltid roliga och mycket lovande saker.

Efter det där mötet spatserade jag till SATS Odenplan för 90 minuter spinning. Ett bra pass faktiskt, trots att jag testade en ny instruktör och allt. Jag är mycket nöjd. Fokuserade på mycket sittande cykling med motstånd som kändes i musklerna för att jobba på cykelbenen. Sedan åkte jag buss hem med en frisyr som på bilden längst ner. Hoppas ingen kände igen mig.

hemligt projekt

Deltagare på hemligt projekt. Alla har lite olika roller (typ) men Miranda är bland mycket annat en skidfantast, Adam är triathlet, Cecilia jobbar på Friskispressen och han till höger har snabba fötter!

hemligt projekt träning

Min lugg är lika förtjusande som tvätten i bakgrunden

 

0