Regnvädret följde med från Stockholm till Halmstad. Det blev dessutom bara värre och värre. Väl framme hade jag inget annat val än att dra på mig löparbrallorna och sticka ut. Jag hade siktet inställt på kuperad distans och sprang en del cirklar runt Slottsmöllan och sedan en sväng på Galgberget. Väl hemma var blodsockret kört i botten och jag hade ingen middagsmat i kylen. Jag slog mig med häpnad när jag tog en promenad ut till Hemköp och köpte idel bra grejer. Tittade lite längtande mot kanelgifflarna men var ståndaktig och gick förbi och grabbade tag i en sötpotatis istället. Vissa gånger är det lätt att stå emot. Andra tillfällen är det inte lika enkelt.

instagram sararonne

Ö.V // inte så glad i bilen – hallå regn, go away! Ö.H // utsikt

N.V // bättre utsikt över Halmstad. N.H // Kuperat

0