Vilken dag! Klockan ringde 02.50. Upp och iväg. Tomt på motorvägen mot Arlanda. Tomt på parkeringen. Inte en kotte vaken – förutom tjejerna och killarna på Starbucks då. Som tur var! Jag sov mig igenom flighten till Amsterdam och sedan såg jag 2 spännande filmer på flighten mot New York – innan ögonen gick i kors igen. Vi undvek smidigt alla köer och snart satt vi i en taxi på väg mot Manhattan – i världens värme! Det var lätt 20 grader här idag!

Vi checkade in på hotellet, jag tog en snabbdusch och så pep vi iväg igen. Till fots denna gång! Nu är klockan 20 amerikansk tid, 02 svensk tid, och vi är lite lagom trötta. Hittar jag en gnutta ork så ska jag ner till gymmet en sväng. Ute har den där värmen övergått i spöregn och blixt och dunder. Mysigt – när man befinner sig inomhus! Men snart är det good night America på riktigt – jag längtar efter att få sova i en säng.

new york double 2

New York 1

New York 9

NYC 5

 

0