Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sportspets

Det här med att vi spenderar massor av tid på högteknologiska prylar som ska mäta grejer och kläder som ska få oss att prestera bättre – men sedan tränar i bomull när vi väljer underkläder. Är det inte lustigt så säg! Jag gissar att det finns rätt många killar och tjejer som tränar i Björn Borgboxers eller andra plagg köpta på närmsta kedja. Bra grejer i många fall javisst, men när vi investerar pengar i tights, t-shirts och spor-bh:ar som ska andas så är det lite märkligt att så många av oss inte tänkt till vad vi har under brallorna.

Craft lanserar nya underkläder med mycket mesh (läs: sportspets) som transporterar bort fukt och håller behaglig temperatur så att du kan fokusera på prestation under träning och tävling. Underkläderna finns i tros- och boxermodell och är ljuvligt tunn och skön att ha på sig. Jag har tränat i båda modellerna och för första gången känner jag mig bekväm i att träna i trosmodell. Så det är ett tips!

Underkläderna säljs just nu exklusivt för Intersport och här hittar du mer information och tanken bakom designen och funktionen. Men, du som är nyfiken kan passa på att vinna ett par underkläder här hos mig!

Jag tävlar ut 3 ex i brief- eller boxermodell (både kill- och tjejmodeller)! Maila traningsgladje at gmail.com senast söndag 5 maj med ditt bästa träningstips inför semestern!

craft underwear

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk