Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träningsglädje TALKS

Nu finns ett till podavsnitt uppe där jag tar mig an meningen med livet. Det är mitt tredje podavsnitt och man kan lätt bli hooked på detta! Denna gång lämnar jag er utan cliffhanger – istället lämnar jag ämnesönskningarna fria till er. Vad vill ni att jag pratar om? Stort som smått – shoot!

Har du ännu inte hittat till Träningsglädje TALKS så hittar du dem här om du inte lyssnar via smartphone, eller här på iTunes (iTunes är lite sega men det uppdateras snart). Har du en smartphone så välj en app där du kan lyssna på podcasts och sök på Träningsglädje TALKS.

trapod

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
49kommentarer
 • Hej!
  Tack för ett jättebra avsnitt. Jag tänker precis som du. Varför finns det inte fler kyrkor med alternativa gudstjänster.? Det finns så mycket potential i tro, att nå människor, att skapa känslan av att tillhöra något större, att låta kärlek och omtanke styra våra handlingar.
  Jag lyssnade på dig när jag sprang i skogen. För mig kan träning kännas lite andligt ibland. Jag har upplevt det på yogaklass och ensam. Tror det har att göra med känslan av samhörighet, att nå ett djup tillsammans på yogan, och att nå lig själv och min livsglädje när jag tränar själv.

  Har läst en bok på ämnet ” Sweat your prayers” av Gabrielle Roth. Om att dansa och släppa, nå in i sig själv.

  Detta lyssnar jag gärna mer om!
  Jag vill också lyssna på ämnen som träningshets och att hitta sin nivå. Som att det är lätt att läsa om och lyssna in hur många gånger i veckan andra tränar, hur långt och snabbt de springer. Men det passar kanske inte mig? Det är så lätt att påverkas och tro att det måste vara på ett visst vis för att duga..

  marie 2015-02-15 09:28:44
  Svara
 • Hej
  Vill bara sæga att jag lyssnade på dina 2 førsta podavsnitt idag och du lyckades fånga så många grejer jag sjælv gått och tænkt på. Men jag har haft svårt att få ihop det men tack vare några av dina tips och råd så kænns det pløtsligt mycket mycket bættre. Ska fortsætta lyssna på din podcast och vill bara sæga att du verkar vara en toppentjej fylld med rætta tankar och værderingar. Ønska man hade flera vænner av din ”sort” i sitt umgænge. Fortsætt det fina jobbet du gør med podden och bloggen mm.
  // Alfie

  Ali Mohammadian 2013-08-18 20:56:48
  Svara
 • Henrietta: jag tror absolut på att meningen med livet är att göra livet till sitt (=ego), eller som jag sa i podden: meningen med livet är ett liv med mening. att göra saker för andra är absolut en av de saker som fyller livet med mening. men jag menar också att alla måste få hitta sin väg till ett meningsfullt liv. och nä, alla kan inte jobba på huxfluxtider – men alla kan inte heller vara läkare. hur skulle det se ut? däremot tror jag att om fler fick lite mer flexibilitet i sitt liv, så skulle kanske samhället må lite bättre. livet är inte svartvitt – och det är nog inte heller ”samhällets bästa” heller. jag gillar också citatet: we don’t see the world as it is, we see the world as we are. 🙂

  admin 2013-06-09 15:59:13
  Svara
 • Hej!
  Lyssnade på detta podcastavsnitt igår, när jag stod och målade en dörr. Det är det tredje av dig jag lyssnar på, och det är roligt att höra tankar som är lite annorlunda från de jag själv tänker – får mig att fundera ”outside the box”. Tipset om din podcast fick jag från bloggen ”Upp och hoppa”.
  Just när det gäller vad som är meningen med livet, så verkar det just nu som om det finns en mer egocentrisk strömning i svaret. Som den person du citerar, meningen är att just man själv skall bli lycklig (eller något ditåt, har glömt exakt vad hon sade). Det reagerade jag rätt starkt på, och har funderat på sedan dess. DU blir lycklig av att jobba såsom du sade i bloggavsnittet, och så länge du har ett jobb som tillåter detta är det ju jättebra! Men det går ju inte på alla jobb. Jag vet i och för sig inte om jag skulle haft lust att jobba så som du beskriver, men ponera att jag hade det – jag jobbar som läkare. Inte kan jag jobba lite frilans och lite som jag känner för? Tänk vilka konsekvenser det hade fått i vården! Nej, där ser jag nog hellre till ”samhällets bästa” än ”just MITT bästa”.

  Skall bli spännande att lyssna på fler av dina podcasts”

  Henrietta

  Henrietta 2013-06-09 13:33:10
  Svara
 • Gillar dina podcast! Hoppas på fler snart! Och gillar din blog också 🙂

  Jessi 2013-05-04 20:31:47 http://lifebyjessi.blogspot.com
  Svara
 • Jag glömde en sak! Det vore kul om du gav din syn på den omtalade (och kritiserade) ”hälsohetsen” i samhället.

  Johanna 2013-05-03 17:52:03 http://www.healthaholic.se
  Svara
 • Grymt avsnitt, verkligen tänkvärt och inspirerande. Ditt sätt att se på kombinationen jobb/fritid påminner om Tim Ferris, jag började också tänka i de här banorna efter att ha läst hans bok 4-Hour Workweek. Rekommenderas!

  Johanna 2013-05-03 17:42:20 http://www.healthaholic.se
  Svara
 • […] mitt duntäcke i soffan. Ramlade in på kontoret lagom till morgonfikat klockan 9. Lyssnade på Träningsglädje Talks #3 (trevligt lyssning, lyssna om du inte gjort det!) på vägen till jobbet och det kändes som att […]

  Underskott | Mål i sikte 2013-05-02 21:12:58 http://malisikte.se/2013/05/underskott/
  Svara
 • Tack för den här poden Sara! Jag har gått igenom en utmattningsdepression och gör fortfarande och har fått fundera på det här väldigt mycket. Just nu håller jag på att skapa mening i mitt liv. Sådant som jag har glömt bort på vägen. Nu är det som en helt ny värld öppnar sig. Jag är på god väg nu. Sagt upp mig från mitt jobb (trots att jag älskat att vara gruppträningsansvarig på ett gym) och flyttar nu till västkusten för att bo med min älskade, göra det som gör mig glad. Jag vet inte vad jag ska jobba med än men det är jag helt säker på att det kommer ordna sig. För det är det här jag vill, det gör mig glad och lycklig och lyckas jag med det kommer jag lyckas med allt annat.

  frokendrivkraft 2013-05-02 10:19:24 http://frokendrivkraft.wordpress.com
  Svara
 • […] Träningsglädje Talks. Träningsglädje-Sara har alltså börjat podda, and HOW! Senaste avsnittet om meningen med livet var strålande. Missa inte. Och missa heller inte möjligheten att ha en dialog med Sara om det hon pratar om och förslag på ämnen. Vilken möjlighet! […]

  Mina bästa poddar just nu | LiveLoveTry 2013-05-02 10:16:08 http://emscorner.wordpress.com/2013/05/02/mina-basta-poddar-just-nu/
  Svara
 • Hej igen Sara! Jag har tipsat om din pos på min blogg för jag tycker att den är så himla bra. Jag lånade pod-bilden till inlägget, hoppas det är ok. Säg annars till så tar jag bort den.

  Nellie 2013-04-30 22:57:51 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Jag skulle vilja höra om ämnen som framgång, motivation, resultat, träningsupplägg- hur mixar jag veckans träning för att den ska bli allsidig styrke- och konditionsmässigt? Ett eller flera pass på en dag? Hur många vilodagar/ vecka? För vardagsmotionären? För den som tränar lite mer?

  Linda 2013-04-30 22:52:46 http://piggelinda.wordpress.com
  Svara
 • Jag skulle vilja höra om ämnen som framgång, motivation, resultat, träningsupplägg- hur mixar jag veckans träning för att den ska bli allsidig styrke- och konditionsmässigt? Ett eller flera pass på en dag? Hur många vilodagar/ vecka? För vardagsmotionären? För den som tränar lite mer?

  Linda 2013-04-30 22:52:46 http://piggelinda.wordpress.com
  Svara
 • Mycket härlig start, hoppas på många fler avsnitt. Två frågor och ett förslag:
  1. Lyckas inte hitta din pod med min app Listen. Någon fler som haft problem med Androider?
  2. I blogg-avsnittet pratade du mycket om bloggar och design. Blir inte designen mer oviktig desto vanligare blogg-readers blir?
  3. Jag vill gärna höra om dina olika kostexperiment och vad de gett dig, dina favoriter i Åre (aktiviteter, platser) och hur/hur mycket du planerar din träning.

  Ingrid 2013-04-30 20:33:18
  Svara
 • Mycket härlig start, hoppas på många fler avsnitt. Två frågor och ett förslag:
  1. Lyckas inte hitta din pod med min app Listen. Någon fler som haft problem med Androider?
  2. I blogg-avsnittet pratade du mycket om bloggar och design. Blir inte designen mer oviktig desto vanligare blogg-readers blir?
  3. Jag vill gärna höra om dina olika kostexperiment och vad de gett dig, dina favoriter i Åre (aktiviteter, platser) och hur/hur mycket du planerar din träning.

  Ingrid 2013-04-30 20:33:18
  Svara
 • Lyssnade på ditt senaste idag från hästryggen. Så bra!! 🙂
  Visst skrev du om ett flera timmars löp du gjorde för något år sedan?
  Jag vet att du skrev något inlägg…?
  Jag skulle vilja höra mer om det, vet att jag blev så facinerad utav det/dig.
  Tack för bra örongodis!!!! 🙂

  Lina 2013-04-30 20:12:02 http://linasgodablogg.blogspot.se
  Svara
 • Lyssnade på ditt senaste idag från hästryggen. Så bra!! 🙂
  Visst skrev du om ett flera timmars löp du gjorde för något år sedan?
  Jag vet att du skrev något inlägg…?
  Jag skulle vilja höra mer om det, vet att jag blev så facinerad utav det/dig.
  Tack för bra örongodis!!!! 🙂

  Lina 2013-04-30 20:12:02 http://linasgodablogg.blogspot.se
  Svara
 • Nu har jag lyssnat och hunnit reflektera. Jag blev lite tagen när jag lyssnade, nästan som efter ett yogapass när man har lyssnat inåt och blivit medveten om ”sanningen”, det man verkligen känner inom sig. För det är verkligen sant, alla svaren finns ju där, om vi bara (vågar) lyssna. Jag känner precis som du att det inte är någon större mening med att sitta på ett kontor dagarna i ända, och knappa på sin dator, för att kanske kunna påverka någon pytteliten del i ett stort företag. Jag vill vara utomhus, jag vill vara aktiv, jag vill träffa och inspirera människor, jag vill bidra till förbättring av saker, situationer, attityder etc… Ok, det sista två sakerna kanske jag kan göra till viss del på kontoret men inte tillräckligt. När jag lyssnade på din pod så var det som om denna längtan och dröm blev tydlig igen och det stack till lite i mig när jag kände att jag är ju medveten om min dröm men jag gör inte mycket för att komma närmare den. Så TACK för att du påminde mig, jag behövde det.

  Nellie 2013-04-30 20:01:48 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Nu har jag lyssnat och hunnit reflektera. Jag blev lite tagen när jag lyssnade, nästan som efter ett yogapass när man har lyssnat inåt och blivit medveten om ”sanningen”, det man verkligen känner inom sig. För det är verkligen sant, alla svaren finns ju där, om vi bara (vågar) lyssna. Jag känner precis som du att det inte är någon större mening med att sitta på ett kontor dagarna i ända, och knappa på sin dator, för att kanske kunna påverka någon pytteliten del i ett stort företag. Jag vill vara utomhus, jag vill vara aktiv, jag vill träffa och inspirera människor, jag vill bidra till förbättring av saker, situationer, attityder etc… Ok, det sista två sakerna kanske jag kan göra till viss del på kontoret men inte tillräckligt. När jag lyssnade på din pod så var det som om denna längtan och dröm blev tydlig igen och det stack till lite i mig när jag kände att jag är ju medveten om min dröm men jag gör inte mycket för att komma närmare den. Så TACK för att du påminde mig, jag behövde det.

  Nellie 2013-04-30 20:01:48 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Tycker att det du säger och förmedlar är jättebra. Förslag/idéer för framtida podcasts: träning och hur du tänker kring träningsupplägg, kost (hur du lägger upp din kost, allmänt om kost, paleo kanske?, bakning med nyttigare recept och hur du ser på sånt, dina tankar kring kosttillskott och proteinpulver), din träningsbakgrund (vad du har testat på, tyckt om, vad du har för framtida mål med träningen osv.), något om spinning och din utbildning till spinninginstruktör. Jaa du, jag kan komma på hur mycket som helst, vill höra det mesta! 🙂 Fortsätt med det du gör, det är skitbra och så jäkla inspirerande! Kram

  Malin 2013-04-30 17:51:48
  Svara
 • Tycker att det du säger och förmedlar är jättebra. Förslag/idéer för framtida podcasts: träning och hur du tänker kring träningsupplägg, kost (hur du lägger upp din kost, allmänt om kost, paleo kanske?, bakning med nyttigare recept och hur du ser på sånt, dina tankar kring kosttillskott och proteinpulver), din träningsbakgrund (vad du har testat på, tyckt om, vad du har för framtida mål med träningen osv.), något om spinning och din utbildning till spinninginstruktör. Jaa du, jag kan komma på hur mycket som helst, vill höra det mesta! 🙂 Fortsätt med det du gör, det är skitbra och så jäkla inspirerande! Kram

  Malin 2013-04-30 17:51:48
  Svara
 • Hørte på podcasten din i dag og syntes det var veldig interessant å høre dine tanker om hva som er meningen med livet. Jeg tenker også at meningen med livet er å ha et liv med mening. Så er det opp til hver enkelt å finne ut hva som er meningsfylt for dem og hva som gir livet deres mening. Der tror jeg det er nesten like mange svar som det er individer 🙂

  Hva heter sangen du hadde på slutten av meningen med livet podcasten? Synes den var fin!

  Har ikke hørt på dine andre podcaster, men tenker jeg skal gjøre det. Det jeg kunne tenke meg å høre mer om er hvordan man kan balansere alt i livet. Balansen mellom trening, jobb, familie, venner, hobbyer osv. Det å leve et balansert liv, rett og slett. Kanskje også noe om det at man ikke trenger å rekke over alt og om prioriteringer.

  Gleder meg til å høre mer!

  Lone 2013-04-30 17:51:02
  Svara
 • Hørte på podcasten din i dag og syntes det var veldig interessant å høre dine tanker om hva som er meningen med livet. Jeg tenker også at meningen med livet er å ha et liv med mening. Så er det opp til hver enkelt å finne ut hva som er meningsfylt for dem og hva som gir livet deres mening. Der tror jeg det er nesten like mange svar som det er individer 🙂

  Hva heter sangen du hadde på slutten av meningen med livet podcasten? Synes den var fin!

  Har ikke hørt på dine andre podcaster, men tenker jeg skal gjøre det. Det jeg kunne tenke meg å høre mer om er hvordan man kan balansere alt i livet. Balansen mellom trening, jobb, familie, venner, hobbyer osv. Det å leve et balansert liv, rett og slett. Kanskje også noe om det at man ikke trenger å rekke over alt og om prioriteringer.

  Gleder meg til å høre mer!

  Lone 2013-04-30 17:51:02
  Svara
 • Har lyssnat på alla dina poddar än så länge, och gillar verkligen det jag hör. Jag gillar din syn på träning och att det ska vara glädjen som styr. Men ibland är det ju inte så kul att träna, vad har du för tips för att ändå orka iväg på träning? Sen tycker jag det är kul med en låt på slutet som du har haft på de två sista, kör gärna några låtar till så ponden får lite längre längd och räcker hela springturen 🙂

  Carolin 2013-04-30 17:40:33
  Svara
 • Har lyssnat på alla dina poddar än så länge, och gillar verkligen det jag hör. Jag gillar din syn på träning och att det ska vara glädjen som styr. Men ibland är det ju inte så kul att träna, vad har du för tips för att ändå orka iväg på träning? Sen tycker jag det är kul med en låt på slutet som du har haft på de två sista, kör gärna några låtar till så ponden får lite längre längd och räcker hela springturen 🙂

  Carolin 2013-04-30 17:40:33
  Svara
 • Du gör en grym podcast! Tack så mycket för att du delar med dig av dina tankar.
  Jag lyssnar gärna på dina tankar runt paleo.

  Stina 2013-04-30 15:37:04
  Svara
 • Du gör en grym podcast! Tack så mycket för att du delar med dig av dina tankar.
  Jag lyssnar gärna på dina tankar runt paleo.

  Stina 2013-04-30 15:37:04
  Svara
 • […] återigen slå ett slag för Träningsglädje talks. Särskilt som Sara tar upp ett ämne som jag funderar mycket på just nu. Att vi fyller våra liv […]

  Fylla livet med mening | Om du var mina träningstajts – hade du varit svettig nu 2013-04-30 13:27:09 http://minatraningstajts.wordpress.com/2013/04/30/fylla-livet-med-mening/
  Svara
 • […] återigen slå ett slag för Träningsglädje talks. Särskilt som Sara tar upp ett ämne som jag funderar mycket på just nu. Att vi fyller våra liv […]

  Fylla livet med mening | Om du var mina träningstajts – hade du varit svettig nu 2013-04-30 13:27:09 http://minatraningstajts.wordpress.com/2013/04/30/fylla-livet-med-mening/
  Svara
 • Woohoo! Jag käkade frukost med dig som sällskap i dag, trevligt (och det är nu jag ska erkänna att jag inte ens har funderat på att lyssna på podcasts innan. Ever.) Har alltså bara lyssnat på ettan än så länge.
  Jag vill (surprise!) höra mer om ultralopp. Om förberedelser, tankar och upplevelser. Och kanske tips om var man ska börja?

  Pernille 2013-04-30 10:03:03 http://persiljaspringer.blogspot.com
  Svara
 • Woohoo! Jag käkade frukost med dig som sällskap i dag, trevligt (och det är nu jag ska erkänna att jag inte ens har funderat på att lyssna på podcasts innan. Ever.) Har alltså bara lyssnat på ettan än så länge.
  Jag vill (surprise!) höra mer om ultralopp. Om förberedelser, tankar och upplevelser. Och kanske tips om var man ska börja?

  Pernille 2013-04-30 10:03:03 http://persiljaspringer.blogspot.com
  Svara
 • Tänk att få lyssna på dig två gånger på en och samma dag! Härligt! Den mentala coachen som du pratade om och som jag intervjuade i andra avsnittet av Inner Strength Podcast, heter Betty-Anne Olausen. Älskar det där citatet!

  Petra Axlund Stegman 2013-04-30 00:17:17 http://www.innerstrengthblog.com
  Svara
 • Tänk att få lyssna på dig två gånger på en och samma dag! Härligt! Den mentala coachen som du pratade om och som jag intervjuade i andra avsnittet av Inner Strength Podcast, heter Betty-Anne Olausen. Älskar det där citatet!

  Petra Axlund Stegman 2013-04-30 00:17:17 http://www.innerstrengthblog.com
  Svara
 • […] kompis (och en av Sveriges största träningsbloggare) Sara har börjat göra sina egna podcasts. Hon är riktigt duktig och gör roliga pods att lyssna på. Det senaste poden jag lyssnade på […]

  Sexiga träningsbloggare | Karin Tri 2013-04-29 22:52:50 http://karintri.com/2013/04/29/sexiga-traningsbloggare/
  Svara
 • […] kompis (och en av Sveriges största träningsbloggare) Sara har börjat göra sina egna podcasts. Hon är riktigt duktig och gör roliga pods att lyssna på. Det senaste poden jag lyssnade på […]

  Sexiga träningsbloggare | Karin Tri 2013-04-29 22:52:50 http://karintri.com/2013/04/29/sexiga-traningsbloggare/
  Svara
 • Hej,

  Kul med en ny pod, ska lyssna på den imorgon! Rent spontant skulle jag gärna höra dig prata om din syn på vikt. Ditt inlägg från december 2011 ”Varför är jag tjock?” tycker jag var mycket välskrivet, intressant och tänkvärt.

  Kram!

  Josefine 2013-04-29 22:16:04
  Svara
 • Hej,

  Kul med en ny pod, ska lyssna på den imorgon! Rent spontant skulle jag gärna höra dig prata om din syn på vikt. Ditt inlägg från december 2011 ”Varför är jag tjock?” tycker jag var mycket välskrivet, intressant och tänkvärt.

  Kram!

  Josefine 2013-04-29 22:16:04
  Svara
 • Hurra! Då har jag något att se fram emot i morgon på väg till jobbet. Ämnen att ta upp, hmm, det får jag nog fundera lite på och återkomma. 🙂

  Nellie 2013-04-29 22:12:30 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Hurra! Då har jag något att se fram emot i morgon på väg till jobbet. Ämnen att ta upp, hmm, det får jag nog fundera lite på och återkomma. 🙂

  Nellie 2013-04-29 22:12:30 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Bra tips, ska ta den på lunchpromenaden imorgon då min promenaddate inte är på jobbet då.

  pilla 2013-04-29 21:36:21 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Bra tips, ska ta den på lunchpromenaden imorgon då min promenaddate inte är på jobbet då.

  pilla 2013-04-29 21:36:21 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Kul med poddsen! Har bara hittat en pod jag gillar tidigare, men jag har å andra sidan inte letat så mycket heller. Brukar lyssna på c/o hannah & Amanda som jag tycker är rolig och härlig största delen av tiden. Som att lyssna på storasystrar jag aldrig haft. 🙂

  Men! En ny/ytterliggare favorit!

  Cathrin 2013-04-29 20:45:27 http://malisikte.se
  Svara
 • Kul med poddsen! Har bara hittat en pod jag gillar tidigare, men jag har å andra sidan inte letat så mycket heller. Brukar lyssna på c/o hannah & Amanda som jag tycker är rolig och härlig största delen av tiden. Som att lyssna på storasystrar jag aldrig haft. 🙂

  Men! En ny/ytterliggare favorit!

  Cathrin 2013-04-29 20:45:27 http://malisikte.se
  Svara
 • har lyssnat på de två första och väntat med spänning på nästa 🙂 ska lyssna på lunch promenaden i morgon!
  Jag har sagt så länge att jag skulle börja lyssna på poddar men inte kommit igång förrän du började 🙂 Kändes lite konstigt att höra din röst:)
  Jag vill gärna höra om träningsupplägg, hur mycket och varför.

  Birgitta 2013-04-29 20:19:03
  Svara
 • har lyssnat på de två första och väntat med spänning på nästa 🙂 ska lyssna på lunch promenaden i morgon!
  Jag har sagt så länge att jag skulle börja lyssna på poddar men inte kommit igång förrän du började 🙂 Kändes lite konstigt att höra din röst:)
  Jag vill gärna höra om träningsupplägg, hur mycket och varför.

  Birgitta 2013-04-29 20:19:03
  Svara
 • Lina: tusen tusen tack – vad tycker du att jag ska fortsätta med? 🙂

  admin 2013-04-29 20:01:30
  Svara
 • Lina: tusen tusen tack – vad tycker du att jag ska fortsätta med? 🙂

  admin 2013-04-29 20:01:30
  Svara
 • Har lyssnat och yes va bra du är! Fortsätt så jag har något bra att springa till!! 🙂

  Lina 2013-04-29 19:53:09 http://Linasgodablogg.blogspot.se
  Svara
 • Har lyssnat och yes va bra du är! Fortsätt så jag har något bra att springa till!! 🙂

  Lina 2013-04-29 19:53:09 http://Linasgodablogg.blogspot.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg