Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Glutenfria cupcakes

Jag gjorde en variant på glutenfria brownies och kallar det cupcakes istället! Cupcakes med jordnötstopping, hur låter inte det! Denna gång höftade jag rejält och gjorde en anings annorlunda jämfört med det här receptet.

Basen är fortfarade 1 förpackning svarta bönor som jag sköljde och mixade till slät puré. Sedan rörde jag ihop tillsammans med 1 msk kokosolja, en blandning av hasselnöts-, mandel- och kokosmjöl (några matskedar kokosmjöl och resten mandelmjöl och hasselnötsmjöl så att det totalt blir drygt 1 dl – behövs det mer på slutet så är det mandelmjöl jag använder), en sväng chiafrön, några matskedar kokossocker, 4 ägg, lite bakpulver och vaniljpulver och så supermörk smält choklad.

Denna gång gräddade jag i muffinsformar. 15 minuter i 180 grader. Medan cupcakesen kallnade mixade jag frosting på kvarg och frysta hallon och en annan sort på jordnötssmör och kvarg. Båda smakerna var goda och passade fint, hallontoppingen blev mer bärig (duh!) medan jordnötstoppingen blev mer mäktig.

paleo cupcakes 6

paleo cupcakes 7

paleo cupcakes 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger