Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Glutenfria cupcakes

Jag gjorde en variant på glutenfria brownies och kallar det cupcakes istället! Cupcakes med jordnötstopping, hur låter inte det! Denna gång höftade jag rejält och gjorde en anings annorlunda jämfört med det här receptet.

Basen är fortfarade 1 förpackning svarta bönor som jag sköljde och mixade till slät puré. Sedan rörde jag ihop tillsammans med 1 msk kokosolja, en blandning av hasselnöts-, mandel- och kokosmjöl (några matskedar kokosmjöl och resten mandelmjöl och hasselnötsmjöl så att det totalt blir drygt 1 dl – behövs det mer på slutet så är det mandelmjöl jag använder), en sväng chiafrön, några matskedar kokossocker, 4 ägg, lite bakpulver och vaniljpulver och så supermörk smält choklad.

Denna gång gräddade jag i muffinsformar. 15 minuter i 180 grader. Medan cupcakesen kallnade mixade jag frosting på kvarg och frysta hallon och en annan sort på jordnötssmör och kvarg. Båda smakerna var goda och passade fint, hallontoppingen blev mer bärig (duh!) medan jordnötstoppingen blev mer mäktig.

paleo cupcakes 6

paleo cupcakes 7

paleo cupcakes 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Johan Hurtig
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk