Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skåne

Jag hämtade Grabben från andra sidan Skånegränsen idag och passade på att utnyttja dagen för att hinna med ett löppass. Benen var pirriga igår kväll efter cyklingen och i morse snoozade jag länge innan jag drog på mig hörlurarna och stack ut på en powerwalk mot havet. En riktig hurtdag med andra ord! Jag mötte ett gäng cyklister när jag körde över Hallandsåsen och det gjorde mig glad. När jag passerade åt andra hållet en timme senare mötte jag dem igen, återigen kämpades, och jag blev glad på nytt. Där odlades det minsann starka cykelben!

Den här helgen står ett långpass på schemat men vädret ser inte ut att bli såhär bra. Synd, jag hade kunnat vänja mig vid det!

löpning sara 3

löpning sara 6

löpning sara 15
Jacka // Craft. Tights // Casall. Skor // Adidas Marathon 10.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Man
  Marcus Schuterman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Niklas Berglind
  Man
  Viktor Frisk