Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Träningsglädje TALKS

Ni som följer mig på Instagram (jag heter @sararonne där) fick nyheten redan i förmiddags: iTunes har precis accepterat min pod Träningsglädje TALKS. Stor fetyey på den! Så nu kör vi! Har du en iPhone lyssnar du bäst på poddar med appen Podcaster tycker jag. Men kanske finns det fler sätt? Jag ska komma underfund med hur Androidvärlden funkar ikväll, det känns som ett större steg. Vet du hur – please help out! Man kan också lyssna på min pod direkt via Libsyn och även följa RSS:en därifrån så att du får info om när det kommer nya avsnitt!

Ljudkvalitet och sådant kommer med tiden, ska nog satsa på en bra mic tror jag. Jag tänker däremot inte ursäkta mig. It is what it is!

trapod

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk