Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bättre förr!

Några av er har hängt på min blogg väldigt länge. Ni minns säkert Äta Träna Kämpa – en blogg som inte längre finns men som en gång fanns där, och som jag älskade under sina bästa glansdagar. Jag lärde känna Ella, hon som skrev bloggen, långt efter det att jag själv började blogga. Även om våra bloggliv utvecklats åt olika håll så är vår vänskap fantastiskt vacker och ett exempel på varför jag bloggar. Kompisskap är bara en av många riktigt bra grejer som mitt bloggande har tillfört mitt liv. Många av mina allra bästa vänner skulle jag aldrig ha träffat om det inte vore för att jag engagerat mig i min blogg, och i andras.

Så om det finns en grej som var bättre förr, så var det när Ella bloggade. Även om hon inte träningsbloggar idag så är hon en av mina bästa vänner. Ikväll sågs vi på Melkers Trattoria för en spontan middag innan hon åker till Island än en gång för några månaders jobb med hästar. Tisdagar är bra dagar!

trattoria melker

trattoria norr mälarstrand

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger