Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nyckelpass

Nu är det hög tid att fokusera massor på kommande utmaning: att cykla till Åre. Det gäller såväl praktiska förberedelser som fysisk träning. Den mentala biten har jag jobbat på väldigt länge och den är hela tiden närvarande. Det gäller att besegra utmaningen i huvudet innan man gör det med kroppen – det blir så mycket enklare då. Jag ser fram emot cykelprojektet massor och ser det som semester.

Mina timmar med PT på SATS är slut och jag har tyvärr inte de ekonomiska resurserna att fortsätta på samma vis som tidigare – ska jag träna med PT så ska jag göra det ordentligt – så jag har tagit en annan form av hjälp från annat håll. Vi pratar såväl kost som stress och träning och det passar mig perfekt. Ofta är ett sms det jag behöver för att fundera på vad, hur och varför jag gör något som antingen är bra eller som jag kanske behöver göra annorlunda.

De kommande veckorna kommer jag behöva massor med olika saker. Den här veckan behöver jag till exempel mitt premiärpass på landsvägscykel för året. Jag behöver ett långpass deluxe på 2-3 timmar, jag behöver backlöpning, rörlighet och funktionell styrka. Och så behöver jag lite morgonträning. Just idag behöver jag däremot inte så mycket intensiv träning alls, och särskilt inte någon löpning, så jag ska fokusera på rörligheten.

NYC 4

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Lycka till med utmaningen!

  Anna Jansson 2013-04-23 22:10:52 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Go Sara go!

  AnnieI 2013-04-23 15:18:14
  Svara
 • Du är ju spritt språngande galen, men WOW, jag beundrar dig! Det ska bli spännande att hänga på, från soffan 😉 Du har mina tummar! 🙂

  Lotta 2013-04-22 21:49:36
  Svara
 • Tack för en fantastisk helg full av upplevelser. Idag har jag tagit den rekommenderade vilan efter helgens alla träningspass. Skönt med lite tid att reflektera och planera framtida träning.

  Sara 2013-04-22 20:52:01 http://traningenochlivet.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje