Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

The Spa @ Tylösand

På eftermiddagen igår lade jag mig i en vilostol på The Spa – och somnade. Det är något med det där avslappnande rummet med fantastisk havsutsikt som är så rogivande att ögonlocken blir tyngre och tankeverksamheten stannar av. Oändligt skönt efter en intensiv dag med många fantastiskt trevliga personer att få en pratstund med, såväl bekanta ansikten som helt nya.

Kvällssolen var tung och varm genom glasrutorna och framåt kvällen var det alldeles lugnt och tyst. Precis som det ska vara på ett spa. Ofta ser verkligheten lite annorlunda ut: trängsel i poolen och lite för mycket skratt och snicksnack i tysta utrymmen. Jag förstår att man inte kan ha ett spa för sig själv alltid, men det finns tillfällen då lugnet är bedövande och tystnaden magisk. Sista timmen då alla andra gör sig redo för middag till exempel – eller på morgonen när ingen annan knappt hunnit vakna. Men den tiden på dagen konkurrerar ofta med den där morgonjoggen man inte heller vill missa…

tylösand 55

tylösand 59

tylösand 60

tylösand 61

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej,
  Jag kommenterar här i hopp om att du kan hjälpa mig med en liten fråga 🙂 jag är i stort sett nöjd med min kropp men skulle vilja ha smalare midja/plattare mage (det hänger väll ihop haha?) men framför allt smalare innerlår!
  Hur ska jag göra då? Vad har du för tips? Och ska man träna styrka och kondition? Är ganska ny med det här med träning så skulle behöva hjälp med dessa frågor och om det är något mer du kommer på!

  Puss och kram
  Svara gärna till min blogg Www.socosy.blogg.se

  Sanna 2013-04-23 17:45:58 http://Www.socosy.blogg.se
  Svara
 • Hej,
  Jag kommenterar här i hopp om att du kan hjälpa mig med en liten fråga 🙂 jag är i stort sett nöjd med min kropp men skulle vilja ha smalare midja/plattare mage (det hänger väll ihop haha?) men framför allt smalare innerlår!
  Hur ska jag göra då? Vad har du för tips? Och ska man träna styrka och kondition? Är ganska ny med det här med träning så skulle behöva hjälp med dessa frågor och om det är något mer du kommer på!

  Puss och kram
  Svara gärna till min blogg Www.socosy.blogg.se

  Sanna 2013-04-23 17:45:58 http://Www.socosy.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger