Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Palma halvmarathon

Jag har sagt det några gånger men jag säger det gärna många gånger igen: att resa och springa och uppleva är fantastiskt. Så himla förtjusande att jag siktar in mig på Palma halvmarathon i oktober. Det betyder att jag i år kommer åka på löparäventyr till Tromsö, alperna (mer om det inom kort), Playitas (som jag nog har glömt nämna), Mallorca och Cypern under 2013. Jag tycker att en halvmarathon är den perfekta distansen för lagom avkopplande resor som också absolut måste innehålla god mat, god dryck och annat roligt. Grabben har andra åsikter så därför åker vi till USA i morgon – han för att springa Boston marathon och jag för att, tja, springa och shoppa och dricka drinkar på en takterass.

palma 1 palma 2 palma 4

Bilder från TUI Marathon Palma de Mallorca

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Been there. Done that 🙂
  Fast den sista bilden du laddade upp är från Maratonsträckan.
  Halvmaran går förvisso lite längs hamnen, men mest inne i själva Palma.
  Se upp för den branta Ladrobacken (1-1,5 km lång) vid 15 km!)

  Jessica 2013-04-10 16:36:31
  Svara
 • Yey, reka på! Tromsö också, har en massa vänner där. Vore ju kul! Annars har jag mest Englands-planer när jag kan springa långt igen 🙂

  Em 2013-04-10 07:06:17 http://www.emscorner.wordpress.com
  Svara
 • Det låter ju som ett helt underbart år! Längtar tills möjligheten finns för mig att resa och springa.

  Linda 2013-04-09 21:41:49 http://piggelinda.wordpress.com
  Svara
 • Hade inte varit helt fel!!

  Stine 2013-04-09 19:51:51 http://stinerytter.blogspot.com
  Svara
 • Dina planer i USA lät ju inte alls tokiga:)
  Ha en härlig resa!

  Nina 2013-04-09 18:08:42 http://korninakor.blogspot.se/
  Svara
 • Alexandra: ja den är mysig!

  Lotta: åh vad skoj och annorlunda!!

  Em: varsågod, jag rekar lite åt dig i år 🙂

  admin 2013-04-09 17:01:39
  Svara
 • Nice! Palma vill jag springa nästa år, strålande idé! Tackar!

  Em 2013-04-09 16:31:08 http://www.emscorner.wordpress.com
  Svara
 • VINTER! måste varit en freudiansk felsägning. hehe.

  Lotta 2013-04-09 15:17:09 http://www.fullfartframat.se
  Svara
 • Resor och löpning – bästa kombon! Jag springer halvmara på Jamaica i december. Kan det inte bli vinster snart (igen)?

  Lotta 2013-04-09 15:16:16 http://www.fullfartframat.se
  Svara
 • Åh Boston!! Var där i höstas – underbar stad så njuuuut! 🙂

  Alexandra 2013-04-09 15:07:59
  Svara
 • Anna: me too

  Jenny: ja, är det utlandsresor så blir det flyg. det sticker jag inte under stol med. MEN – jag tycker att man bör se över hela sin livsstil för att bilda sig en uppfattning om vilken klimatpåverkare man är. det hänger 2 par jeans på min galge där hemma till exempel. jag handlar till stor del ekologiskt. jag har släckta lampor. jag åker kollektivt inom stan. jag har en liten bil istället för en stor. när jag reser: vad gör jag på destiantionen? jag tror inte det är så svartvitt alla gånger.

  admin 2013-04-09 12:55:14
  Svara
 • Hej, hur ser du på klimatpåverkan och flyg? Det blir ju onekligen en hel del flygresor för dig 2013. Jag är själv kluven, älskar att resa, men har börjat få dåligt samvete för framtida generationers skull och jag har börjat sålla bland mina resor.

  jenny 2013-04-09 12:40:50
  Svara
 • Typ livet på en pinne! Me like 🙂

  Anna (orka mera) 2013-04-09 12:13:29 http://blogg.piggelina.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk