Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vältränad svett

Jag har precis bytt till sommardäck på min bil så nu kan det bli vår tack. Men visst kändes det lite extra kallt på väg till jobb och annat i morse? Det bet i kinderna! Jag packade på mig dunjackan när jag var ute på en timmeslång powerwalk nyss men jag blir alltid så himla varm när jag rör på mig. Vältränad, ni vet… Apropå det så visar forskning att vältränade människor inte utsöndrar lika mycket odör när man svettas (tror det var i din podcast ni pratade om det, eller hur Petra) – det är skillnad på svett och svett alltså. Det tänkte jag på när hur många löpare som helst sprang om och förbi mig längs Norr Mälarstrand. Det är en frisk doft av utomhussvett som följer efter dem. Det är inte en doft som trycker och äcklar, utan en doft som får mig att tänka på puls och värme och flås och andning. En sådan som man bara får utomhus, gärna när det är riktigt kallt. Vet ni vilken jag menar?

Apropå något helt annat så gjorde jag man-tager-vad-man-haver-middag ikväll. Broccoli, sojabönor, avokado och halloumi med lite olja, salt och peppar. Meatless Monday!

meatless monday

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vet ej om jag har yoga-koma just nu men jag kommer inte ihåg. Har jag pratat om det i podden? Det låter väl vettigt i sånna fall. =)

  Petra Axlund Stegman 2013-04-08 23:47:36 http://www.innerstrengthblog.com
  Svara
 • Vet ej om jag har yoga-koma just nu men jag kommer inte ihåg. Har jag pratat om det i podden? Det låter väl vettigt i sånna fall. =)

  Petra Axlund Stegman 2013-04-08 23:47:36 http://www.innerstrengthblog.com
  Svara
 • Helena: Bruka! Stora favoriter! 🙂

  admin 2013-04-08 21:01:53
  Svara
 • Helena: Bruka! Stora favoriter! 🙂

  admin 2013-04-08 21:01:53
  Svara
 • Jag vet precis vilken du menar! Dessutom älskar jag din tallrik! Matteus eller Bruka?

  Helena 2013-04-08 21:00:52 http://www.healthbyhelena.com
  Svara
 • Jag vet precis vilken du menar! Dessutom älskar jag din tallrik! Matteus eller Bruka?

  Helena 2013-04-08 21:00:52 http://www.healthbyhelena.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje