Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rätt don för rätt person

Alltså. Kan vi prata om det här med sport-bh. Igen. Jag ser så ofta hur sport-bh köps lite på måfå. Man vet inte riktigt skillnaden. Man vet inte heller riktigt vad man ska ha. Man köper en och kör på den. I ur och skur och ibland i flera år.

Jag vet att sport-bh är dyrt. Men det är värt några kronor att ha rätt don för rätt person. Och framförallt för rätt sport. Ska du cykla? Då kan det vara värt att prova ut en sport-bh som funkar för den position du faktiskt har på cykeln. Ska du springa? Yoga? Studsa? Vara ute i blåst och kyla?

One size fits all kan mycket väl funka. Men your size for your sport är sjukt mycket mer bekväm. Mina 3 sport bh-tips för dagen är dessa:

1. Är du på jakt efter en sport-bh i merinoull som dessutom ger bra med stöd? Kolla Smartwool!

2. Är du på jakt efter sport-bh för cykling? Kolla Craft!

3. Vill du veta mer om vad du kan tänkas behöva? Kolla Casall!

Casall sports bra

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Sport BH är superviktigt!!!

  Sedan jag upptäckte ShockAbsorber byter jag inte bort den för nåt i världen. Lätt att ta på med dubbla knäppen och lätt att anpassa axellängden.

  Dyr? Ja, men det är mina boobisar värda 😉

  Dock skulle jag vilja ha den i någon annan färg än svar o vit (som finns här i Finland)

  Pernilla 2013-04-09 10:30:01
  Svara
 • Sport BH är superviktigt!!!

  Sedan jag upptäckte ShockAbsorber byter jag inte bort den för nåt i världen. Lätt att ta på med dubbla knäppen och lätt att anpassa axellängden.

  Dyr? Ja, men det är mina boobisar värda 😉

  Dock skulle jag vilja ha den i någon annan färg än svar o vit (som finns här i Finland)

  Pernilla 2013-04-09 10:30:01
  Svara
 • Håller med Anna – för en sån som jag som har stor byst så är Shock Absorber det enda märke jag hittat som har rätt storlek och passform. D+ Max-modellen. Jag har inte lyxen att kunna välja mellan olika modeller beroende på aktivitet, för brösten får inte plats i särskilt många sportbehåar.

  Elca - Soffpotatis?! 2013-04-09 08:25:13 http://elcaochsoffan.blogspot.se
  Svara
 • Håller med Anna – för en sån som jag som har stor byst så är Shock Absorber det enda märke jag hittat som har rätt storlek och passform. D+ Max-modellen. Jag har inte lyxen att kunna välja mellan olika modeller beroende på aktivitet, för brösten får inte plats i särskilt många sportbehåar.

  Elca - Soffpotatis?! 2013-04-09 08:25:13 http://elcaochsoffan.blogspot.se
  Svara
 • Det pratas alltid om att skor är det enda som man behöver lägga pengar på men en väl anpassad sport-bh är precis lika viktigt. Så ofta man ser folk med dåligt stöd. Måste förta en del av träningsupplevelsen.

  Maria 2013-04-08 15:55:30 http://twitter.com/mariaekdahl
  Svara
 • Det pratas alltid om att skor är det enda som man behöver lägga pengar på men en väl anpassad sport-bh är precis lika viktigt. Så ofta man ser folk med dåligt stöd. Måste förta en del av träningsupplevelsen.

  Maria 2013-04-08 15:55:30 http://twitter.com/mariaekdahl
  Svara
 • […] som Träningsglädje skriver så är det något som är värt att lägga pengar på och som sagt: “Rätt don för […]

  Jag skäms… | diehn.se 2013-04-08 15:32:02 http://www.diehn.se/?p=4951
  Svara
 • […] som Träningsglädje skriver så är det något som är värt att lägga pengar på och som sagt: “Rätt don för […]

  Jag skäms… | diehn.se 2013-04-08 15:32:02 http://www.diehn.se/?p=4951
  Svara
 • Måste tipsa om Stay in Place också som jag gillar massor. På deras sida finns också en bra guide för vilken modell som passar för vad/vem.

  Mia - träning och småbarnsliv 2013-04-08 12:37:47 http://miasmil.blogspot.se/
  Svara
 • Måste tipsa om Stay in Place också som jag gillar massor. På deras sida finns också en bra guide för vilken modell som passar för vad/vem.

  Mia - träning och småbarnsliv 2013-04-08 12:37:47 http://miasmil.blogspot.se/
  Svara
 • Jag svär vid Shock Absorbers run bra. Passar säkerligen inte alla, men för mig funkar den bra. Med stor byst så är oftast inte kompressions-modellen bäst tycker jag. Just throwing it out there om någon letar sig hit efter tips.

  Anna 2013-04-08 11:53:16
  Svara
 • Jag svär vid Shock Absorbers run bra. Passar säkerligen inte alla, men för mig funkar den bra. Med stor byst så är oftast inte kompressions-modellen bäst tycker jag. Just throwing it out there om någon letar sig hit efter tips.

  Anna 2013-04-08 11:53:16
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger