Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Snöattack

Trots att jag vet att jag kan greja en ultra any day så är det är inte så ofta jag springer mer än en mil – så varje gång jag gör det är jag lika nöjd. Som idag. Klockan är strax efter 10 och jag har precis sprungit 12 km där jag sprang andra halvan 20 sekunder per kilometer snabbare än första halvan. Det tar tydligen lite tid att komma in i löpningen när man blir äldre, eller nåt. Jag tar med mig en himla härlig känsla i löparbenen efter dagens distans som kändes långt ifrån förra veckans stappel.

Runt 9 var det strålande fint solsken men på vägen hem drog världens snöattack förbi, och nu snöar det fortfarande – samtidigt som solen skiner bakom envisa slöjor med moln. Knepigt väder detta!

Grabben igår och jag idag, same same – but different:

Craft elite jacket shop

Craft Elite Jacket women

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Pilla: åh, härligt!

  Anna: Låter som en bra ålder med andra ord!!

  admin 2013-04-07 19:44:01
  Svara
 • Pilla: åh, härligt!

  Anna: Låter som en bra ålder med andra ord!!

  admin 2013-04-07 19:44:01
  Svara
 • Ah, är det åldern!! Det tar faktiskt en 7-8 km för mig att komma igång, sen har jag flow mellan 8 och 12, en liten dipp och sen går det superbra efter det. Alltid betydligt fortare under andra halvan. Väldigt underligt och lätt irriterande – jag har ju världens längsta uppvärmning.

  Anna 2013-04-07 19:19:11 http://annamarkelin.wordpress.com
  Svara
 • Ah, är det åldern!! Det tar faktiskt en 7-8 km för mig att komma igång, sen har jag flow mellan 8 och 12, en liten dipp och sen går det superbra efter det. Alltid betydligt fortare under andra halvan. Väldigt underligt och lätt irriterande – jag har ju världens längsta uppvärmning.

  Anna 2013-04-07 19:19:11 http://annamarkelin.wordpress.com
  Svara
 • Härligt Sara! Jag startade lite senare och började i snö och slutade i solsken!

  pilla 2013-04-07 11:44:27 http://pernillabredolt.com
  Svara
 • Härligt Sara! Jag startade lite senare och började i snö och slutade i solsken!

  pilla 2013-04-07 11:44:27 http://pernillabredolt.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk