Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Clean eating

Lax med tillhörande ”laxkrydda” från Blekinge – inhandlad av farmor. Sötpotatispuré spetsad med lite gurkmeja för de goda egenskapernas skull, kryddad med en nypa salt och några varv med pepparkvarnen. Broccoli och sojabönor. I avsnitt 3 av Inner Strength Podcast reds (finns på iTunes) det här med sojabönor ut. Ett bra lyssnartips för den som är intresserad! Kortversionen: det är inget fel på sojabönan – men massor med fel vad gäller den konventionella odlingen av den (läs: välj ekologiskt!). Sojabönor var ett hett diskussionsämne senast jag nämnde det – men så är det nästan alltid när mat diskuteras. Clean eating är ett av undantagen. Det finns inte så mycket att diskutera – det är bra för kroppen. Bäst för miljön är det ju om det är lokalproducerat också. Då kommer det lite mer krångliga in. Inget av min mat på tallriken är producerad i min närhet. Tough luck.

Clean Eating

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger