Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Boxning

Mina händer skakar lite. Det var absolut överkroppen som fick jobba när jag masade mig ur sängen i morse för att gå och boxas på AIF. 07.15 är inte okristligt tidigt faktiskt – men jag hade ändå telefonen liggandes ute i vardagsrummet så att jag inte skulle ha något annat val än att gå upp när larmet i den ringde 06.30.

Vi var bara 4 personer i morse och Fanny fick dras med mig på alla övningar. Jag hade problem med att få ihop logiken i huvudet, var lite ofokuserad när jag skulle ta emot slag och räknade lite fel. Men fin träning blev det – för mig i alla fall. Och nu har jag blivit med klippkort på AIF – så att det ska bli ännu enklare att gå upp i tid och köra morgonpass.

AIF boxning

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Rund: ja, bra träning!

  Malin: ja vore kul!

  Maria: ja riktigt roligt! man maker måste jag googla…

  admin 2013-04-03 22:35:04
  Svara
 • Rund: ja, bra träning!

  Malin: ja vore kul!

  Maria: ja riktigt roligt! man maker måste jag googla…

  admin 2013-04-03 22:35:04
  Svara
 • Visst är det kul med boxning!! Jag var igår kväll och vi var också ”bara” 4, och det blir lite jobbigare när man är färre känns det som!! Mör i axlarna idag .. dessutom startade jag morgonen med 57 st Man-Maker .. lite galet kanske !? 😉

  Maria 2013-04-03 14:58:31 http://mariasfavoriter.blogg.se
  Svara
 • Visst är det kul med boxning!! Jag var igår kväll och vi var också ”bara” 4, och det blir lite jobbigare när man är färre känns det som!! Mör i axlarna idag .. dessutom startade jag morgonen med 57 st Man-Maker .. lite galet kanske !? 😉

  Maria 2013-04-03 14:58:31 http://mariasfavoriter.blogg.se
  Svara
 • Åh! Nu blev jag pepp att ta tag i det här med morgonbox! Om några veckor är jag av med mina onsdagslektioner på morgonen så då kanske det finns en rimlighet i att hinna till och med! =)

  Malin 2013-04-03 13:24:44 http://www.malinstang.se
  Svara
 • Åh! Nu blev jag pepp att ta tag i det här med morgonbox! Om några veckor är jag av med mina onsdagslektioner på morgonen så då kanske det finns en rimlighet i att hinna till och med! =)

  Malin 2013-04-03 13:24:44 http://www.malinstang.se
  Svara
 • Åh, vad roligt med boxning! Kör hårt! 🙂

  Rund är också en form! 2013-04-03 12:47:19 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Åh, vad roligt med boxning! Kör hårt! 🙂

  Rund är också en form! 2013-04-03 12:47:19 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk