Vasaloppsåkarna badade i solsken igår – men för oss i publiken var det kallt. Idag är det jag som har solbrända läppar men jag känner mig lite smått utmattad. Det var mycket vi skulle hålla koll på, Grabben och Anja Pärson som gör en svensk klassiker till exempel. Vi hejade på båda två i Mångsbodarna, Evertsberg och i mål. Grattis till fina prestationer i otroligt tungåkta spår. Det var verkligen inget rekordår, solsken till trots. Här är mina bilder från gårdagen i en salig blandning:

Vasaloppet Anja Pärson Smågan

Vasaloppet Anja Pärson Evertsberg

Vasaloppet Anja Pärson

Vasaloppet världens bästa Anja Pärson

Vasaloppet bilkö Vasaloppsvägen

Vasaloppet elitåkare
Vasaloppet Evertsberg

Vasaloppet Jessica Clarén
Vasaloppet kontroll Smågan

Vasaloppet landslagsdräkt

Vasaloppet kenth

Vasaloppet mål

Vasaloppet anja pärson målgång

Vasaloppet Smågan

Vasaloppet målraka

Vasaloppet snabbafotter

Vasaloppet solsken

Vasaloppet spåren

Vasaloppet tävlingsdräkt

 

0