Tack för den här vintern. För fin snö. För grymma pister i Åre. För manchester och för sol på näsan. För slipade kanter och för gamla och nya skidor. Tack till mamma och pappa för bästa fjällägenheten, till Skistar för bästa fjälldestinationen och tack Marmot för färg på skidkläderna! Apropå färg – tack till mamma igen för lån av den gula hjälmen från POC.

2013 blev året då både jag och Grabben åker Stöckli. Men det är också en säsong som gått lite för fort. Jag som skulle åka skidor hela mars känner mig väldigt nöjd med de skiddagar jag fått till – men eftersom de var så bra önskar jag att jag fått många fler! Nu tar jag vår – och ser fram emot skidsäsongen 2013/2014. Får jag önska så blir det massor med skidåkning i svenska fjällen och en och annan alptopp.

[insert]Stöckli Marmot[/insert]

 

0